The Next Entrepreneur

Starters desk

"Je moet je concurrenten nooit onderschatten"

Interview | TNE-finalist Evert van Bergen

Het doel van The Next Entrepreneur-finalist Evert van Bergen is om medewerkers van horecagelegenheden er fashionable uit te laten zien én om de Nederlandse man in een hip bedrijfspak te krijgen. Wat levert de wedstrijd deze ondernemer op? En hoe bereidt hij zich voor op de grote finale?

22 november 2013

Je bedrijf laten groeien? Zorg voor een goed ondernemersdoel

Masterclass: Sneller groeien doe je zo

Groeien, hoe doe je dat? Volgens Arko van Brakel kun je pas groeien als je een doel voor ogen hebt. "Een onderneming runnen zonder een doel voor ogen te hebben, is heel lastig, want welke kant moet je op?"

14 november 2013

Marco Hoogerland: “Houd je energievoorraad op peil”

Masterclass ‘Het licht blijven zien’

Hoe blijf je het licht zien in je onderneming? Hoe houd je je droom voor ogen? Marco Hoogerland sprak hierover met ondernemers tijdens een masterclass ‘Het licht blijven zien’.

22 oktober 2013

Winnares The Next Entrepreneur: 'community van 5000 mensen'

Interview met Annefrid Imenkamp over het succes van Chocstar

Annefrid Imenkamp van Chocstar vertelt in een live Google hangout (online interview) met Willem Overbosch van MKB Servicedesk hoe het was om de verkiezing The Next Entrepreneur te winnen en wat haar toekomstplannen zijn.

11 oktober 2013

Word The Next Entrepreneur van 2013 en win 13.013 euro!

Lancering nieuwe editie starterswedstrijd MKB-Nederland en Rabobank

Dé starterswedstrijd van MKB-Nederland en de Rabobank krijgt vanaf vandaag een vervolg: The Next Entrepreneur 2013. Bewijs dat jij de meest vernieuwende starter van dit jaar bent en win de titel en 13.013 euro.

11 oktober 2013

"Mijn deelname aan TNE heeft me geholpen kritisch te kijken naar mijn businessplan"

Winnares van The Next Entrepreneur 2012 test haar starterskwaliteiten opnieuw

Het traject van inschrijving tot finale heeft een 'aanzienlijke bijdrage geleverd aan de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer' van Annefrid Imenkamp van CHOCSTAR. Dat vertelt ze een jaar na het winnen van de titel The Next Entrepreneur 2012.

11 oktober 2013

‘Stop met schreeuwen en pushen; leer je klanten écht kennen’

Ondernemer in beeld | Floris Venneman

Floris Venneman, oprichter van Venterprise is expert in business development en online strategie. Hij adviseert, geeft lezingen en onderneemt. ‘Mijn advies is altijd: focus!

15 augustus 2013

Nieuw Nederlands optimisme

Column | Zoektocht naar nieuw ondernemerstalent

Het leukste van mijn werk vind ik de diversiteit van mensen, evenementen, projecten en bedrijven waarbij ik betrokken ben. Van studenten tot politici, topondernemers tot topsporters, ik kom ze allemaal tegen.

23 mei 2013

Hangout The Next Entrepeneur - Een goede voorbereiding

Een succesvol bedrijf starten begint bij een goede voorbereiding

Wat moet je allemaal regelen voor je een bedrijf begint? Floris Venneman van Venterprise onderneemt al vanaf zijn veertiende. Hij legt uit waar je allemaal over na moet denken voor je kunt starten.

15 mei 2013

Live hangout succesvol starten: inspiratie

Leendert-Jan Visser, Paul Dirken, Annefrid Imenkamp over TNE

Maandelijks zenden we een hangout uit voor starters met een speciaal thema. Dit keer is dat 'inspiratie'. Want is inspiratie niet de eerste stap naar succesvol ondernemerschap? Inspiratie voor een goed idee, inspirerende voorbeeldondernemers, inspiratie uit samenwerkingen: noem maar op.

26 april 2013

Getoond 41 tot en met 50 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's