The Next Entrepreneur

Starters desk

Tip 2: Sociale media bestaan niet

Arko van Brakel over sociale mensen

Word jij The Next Entrepreneur? Arko van Brakel geeft zijn tweede van vijf tips. Hoe draagt sociale media bij aan jouw doel? Wees authentiek en zorg ervoor dat je echt een bijdrage levert aan je netwerk.

21 januari 2013

Winnaar Halve Finale TNE12 Amsterdam

Annefrid Imenkamp van CHOCSTAR - Eerste finalist voor The Next Entrepreneur 2012

Tijdens het The Next Entrepreneur 2012 Event in Amsterdam, in de Beurs van Berlage, kroonde Annefrid Imenkamp van CHOCSTAR zich tot winnaar van Event Amsterdam en eerste finalist voor de grote finale van The Next Entrepreneur 2012 in januari.

21 januari 2013

Ondernemer Klaas Korte over The Next Entrepreneur 2012

Ervaren ondernemer Klaas Korte met tips voor starters

Klaas Korte was tijdens het Event in Utrecht onderdeel van de vakjury. Als ondernemer heeft hij tips voor finalist Erik Nicolai en andere starters.

21 januari 2013

Dorien Dek Regionale finalist Rotterdam TNE12

Dorien Dek is de vierde en laatste finalist van The Next Entrepreneur 2012 in Rotterdam.

21 januari 2013

Martijn Aslander: "Kennis delen is macht"

Hoe groot is de kracht van internet? Martijn Aslander maakt dat duidelijk in zijn masterclass 'Kennis delen is macht'. Ook de kracht van social media komt aan bod.

21 januari 2013

Marco Hoogerland: Het licht blijven zien

Hoe zorg je ervoor dat je je ondernemersdroom voor ogen houdt? In zijn masterclass 'Het licht blijven zien" sprak Marco Hoogerland hierover met ondernemers.

21 januari 2013

Erik Nicolai: “De waardering geeft energie”

Finalist The Next Entrepreneur verkiezing

Kleine bedrijven complete software op maat bieden in de vorm van een betaalbare en op maat gemaakte online werkplek. Dat is het doel van Erik Nicolai (29) met zijn bedrijf New Day at Work, dat hij samen met Hans de Graaf in juni 2010 is gestart. Nicolai is een van de vier finalisten in de verkiezing The Next Entrepreneur 2012.

18 januari 2013

Annefrid Immenkamp: "Ik focus niet op mijn concurrenten"

Finaliste The Next Entrepreneur verkiezing

Het zijn vooral haar familie en vrienden, die haar zenuwen op de proef stellen. ‘Die finale van The Next Entrepreneur, was dat niet ergens in januari?’ Allemaal leven ze mee met Annefrid Imenkamp van Chocstar en bekijken ze tot in detail de filmpjes van haar concurrenten, om Annefrids kansen in te schatten.

18 januari 2013

Dorien Dek: "Elke dag is mijn kleding op tv"

Finalisten The Next Entrepeneur verkiezing

Dorien Dek is met haar bedrijf Evou Sportswear doorgedrongen tot de finale van de The Next Entrepreneur. Met haar eigen lijn in damesportkleding combineert ze haar liefde voor sport en haar achtergrond in mode. Zij maakt wat vrouwen zoeken in sportkleding: functionele kleding die ook mooi en vrouwelijk is.

18 januari 2013

Jos Jongenotter: “Gezondheid is een belangrijk issue voor veel mensen”

Finaliste The Next Entrepreneur

Als studente aan het conservatorium kwam Jos Jongenotter alleen roze koeken en chocoladerepen tegen in de snackautomaten op school. Zij vond dat het veel gezonder kon en daarom richtte ze Healthy Food Company op. Met haar gezonde snackautomaten wil Jongenotter scholen en bedrijven gezonder laten snacken.

18 januari 2013

Getoond 61 tot en met 70 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's