The Next Entrepreneur

Starters desk

Martijn Aslander: "Internet is cutting out the middleman"

Masterclass ‘Kennis delen is macht’

Hoe groot is de kracht van internet? Martijn Aslander maakt dat duidelijk in zijn masterclass ‘Kennis delen is macht’. Ook de kracht van social media krijgt een podium in zijn verhaal.

21 december 2012

Zakelijk flirten: zaken doen met lichaamstaal

Masterclass 'Zakelijk flirten'

Met een goede handdruk, geef je al een eerste indruk van jezelf. Dat weet iedereen. Maar ben jij je ervan bewust dat de rest van je lichaam ook veel over jezelf vertelt? Mirjam Wiersma geeft je een lesje 'Zakelijk flirten'.

14 december 2012

Dorien Dek is vierde finalist in The Next Entrepreneur verkiezing

Dorien met haar bedrijf Evou Sportswear naar de finale

Dorien Dek is met haar bedrijf Evou Sportswear als vierde en laatstekandidaat doorgedrongen tot de finale van de The Next Entrepreneur 2012. Tijdens een grootse bijeenkomst in de Van Nelle Ontwerp Fabriek in Rotterdam kreeg zij zowel van de jury als van de 250 collega-ondernemers in de zaal de meeste stemmen.

05 december 2012

Laatste halve finale The Next Entrepreneur in Rotterdam

Bekendmaking finalist Rotterdam in Van Nelle Fabriek

De laatste halve finale van The Next Entrepreneur verkiezing vindt plaats in Rotterdam. Vier genomineerden proberen zichzelf door middel van een pitch te kwalificeren voor de grote finale.

05 december 2012

Naar een eigen bedrijf in drie stappen

Maak concreet hoe je bedrijf eruit gaat zien

Start je graag je eigen bedrijf? Als je die knoop eenmaal hebt doorgehakt en gaat ondernemen, begint het pas echt. Je zult concreet moeten maken hoe je bedrijf er uit ziet, wanneer je wilt beginnen en hoe je de start financiert.

30 november 2012

Erik Nicolai tweede finalist The Next Entrepreneur

Winnaar TNE Event Utrecht bekend gemaakt

Erik Nicolai is met zijn bedrijf New Day At Work doorgedrongen tot de finale van de The Next Entrepreneur 2012, de prijs voor de meest ambitieuze starter van MKB-Nederland en Rabobank.

28 november 2012

Word ondernemer van de toekomst: kom naar de TNE events

Schrijf je nu gratis in

Ben jij een startende ondernemer en wil jij Nederland veroveren? Zorg dat je bij één van 'The Next Entrepreneur' events aanwezig bent en verzeker jezelf van een nog succesvollere toekomst.

23 november 2012

Annefrid Imenkamp eerste finalist verkiezing The Next Entrepreneur

Winnaar TNE regio Amsterdam bekend gemaakt in Beurs van Berlage

Annefrid Imenkamp is met haar bedrijf CHOCSTAR als eerste doorgedrongen tot de finale van de The Next Entrepreneur 2012, de prijs voor de meest ambitieuze starter van MKB-Nederland en Rabobank.

20 november 2012

Halve finale The Next Entrepreneur in Beurs van Berlage

Vier genomineerden regio Amsterdam strijden om titel The Next Entrepreneur

Rabobank en MKB-Nederland willen innovatief ondernemerschap in Nederland stimuleren. Om die reden organiseren ze de verkiezing The Next Entrepreneur 2012. Zestien genomineerden uit vier regio's strijden voor de titel. De eerste halve finale is in Amsterdam waar vier genomineerden het tegen elkaar opnemen.

20 november 2012

Genomineerden The Next Entrepreneur pitchen zichzelf naar grote finale

Vier genomineerden regio Utrecht strijden om titel The Next Entrepreneur

Rabobank en MKB-Nederland willen innovatief ondernemerschap in Nederland stimuleren. Daarom organiseren ze de verkiezing The Next Entrepreneur 2012. Zestien genomineerden uit vier regio's strijden voor de titel. De tweede halve finale vindt plaats in Maarssen waar vier genomineerden uit de regio Utrecht het tegen elkaar opnemen.

20 november 2012

Getoond 71 tot en met 80 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's