The Next Entrepreneur

Starters desk

Genomineerden TNE verkiezing bekend

The Next Entrepreneur 2012

Rabobank en MKB-Nederland stimuleren vernieuwend ondernemerschap. Daarom is in april The Next Entrepreneur 2012 gestart, een verkiezing waarbij gezocht wordt naar de beste startende ondernemer.

29 oktober 2012

Startende ondernemers meer succes met coach

Coach in opstartfase draagt bij aan succes

Ondernemers die in de opstartfase hulp krijgen van een coach, hebben meer succes dan starters die geen begeleiding krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen.

24 oktober 2012

Ondernemer, durf je kop boven het maaiveld uit te steken!

Column | Waarom verbergen ondernemers hun trots?

Gaaf hè, om ondernemer te zijn? Je levert een product of dienst waarmee klanten echt geholpen zijn. Met je expertise verdien je je geld en daar ben je trots op. Maar waarom is die trots altijd stiekem terwijl hardop roepen je meer business oplevert?

23 oktober 2012

Maak winst met duurzaam ondernemen

De grootste voordelen op een rij

Duurzaam ondernemen is eigenlijk niets minder dan korte termijn en lange termijn doelen op elkaar afstemmen. Niet alleen hapsnap winst nú, maar ook zorgen dat er straks winst kan worden gemaakt.

18 oktober 2012

Startende bedrijven creëren weinig banen

Personeelsbestand startende ondernemers blijft laag

Startende bedrijven zijn bij de start meestal klein en blijft dat meestal ook. De meeste startende ondernemers hebben geen personeel, ook na vijf jaar ondernemen niet.

05 oktober 2012

Ondernemer: durf uit te besteden

Column | Floris Venneman

Als ondernemer ben je vooral druk met het maken van omzet. Bij het draaiend houden van je bedrijf komt echter meer kijken, zoals administratie en belastingaangifte. Gelukkig kun je dit soort zaken ook uitbesteden.

25 september 2012

'Zit jij ook voor een bord spaghetti?'

Column | Gerard Bol

Bij het starten van een bedrijf moet je aan veel zaken denken. Startend ondernemer Gerard Bol omschrijft het als eten van een bord spaghetti. 'Aan welke sliert trek ik het eerst om dit vak zo goed mogelijk op te slurpen?'

21 september 2012

Startende ondernemers zien toekomst bedrijf zonnig in

Verkiezing The Next Entrepreneur 2012

Startende ondernemers hebben vertrouwen in hun onderneming, ook in deze economisch moeilijkere tijden.

21 september 2012

Gouden regels voor je businessplan

Zet al je doelen op papier

Ondernemen begint met een idee. Alle vragen die uit dat idee voortvloeien, komen in een businessplan. Is er een markt voor jouw product of dienst? Wat zijn je kosten en beoogde baten? Sta stil bij een aantal gouden regels.

21 september 2012

Starten? Eerste stappen naar een eigen onderneming

Download het gratis whitepaper

Veel mensen dromen ervan, slechts weinigen nemen ook echt de stap. Een onderneming beginnen is een sprong in het diepe, een onzekere toekomst. Maar de beloning voor wie het goed doet is groot.

21 september 2012

Getoond 81 tot en met 90 van 106 totaal, er zijn meerdere pagina's