Verdien jij een prijs voor je ondernemerschap?

Nieuwe prijs voor zzp’er die maatschappelijk verantwoord onderneemt

13 november 2013

Ben je zzp’er? Hou je bij het ondernemen rekening met de drie p’s: people, planet en profit? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor de ZZP MVO Trofee.

De ZZP MVO Trofee zal tijdens de Nacht van de Duurzaamheid worden uitgereikt door FNV Zelfstandigen. De uitreiking zal plaatsvinden in het ‘Urgendacafé’, een programma met debatten en vraaggesprekken gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

De jury die bepaalt wie de prijs krijgt, bestaat uit diverse deskundigen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Directeur van MVO Nederland, meneer Lageweg, is juryvoorzitter. De award zal worden uitgereikt aan een zzp’er die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van MVO. De prijs bestaat uit een trofee, een geldprijs van € 500,- en natuurlijk de nodige media aandacht omtrent de prijsuitreiking.

Om in aanmerking te komen voor de nieuwe prijs moet de zzp’er een actief beleid ten aanzien van MVO voeren. Ook moet hij of zij streven naar een maximale balans tussen de drie p’s: people, planet en profit. Leden en niet leden van FNV Zelfstandigen kunnen meedoen.

Aanmelden?

Inschrijven kan tot 17 augustus 2009.

Meer informatie over de dag en nacht van de duurzaamheid:

Meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees er meer over in onze artikelen: