Weekly Hangout: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ondernemers vertellen hoe zij mvo toepassen
Steeds meer ondernemers houden zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo): ondernemen met oog voor people, planet en profit. Een paar ondernemers vertellen in de Weekly Hangout hoe zij dit doen en wat mvo hen oplevert.
Willem van Dam is eigenaar van chocolaterie Van Dam in Heemstede. Niet alleen is deze zaak verkozen tot leukste winkel van 2012, maar hij is ook volop bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo heeft hij zonnepanelen laten aanbrengen, rijdt hij elektrisch, gebruikt hij alleen fairtrade-chocolade en organiseert hij regelmatig evenementen voor de buurt.
 
Daarnaast zit Van Dam in de organisatie van MVO Heemstede, een vereniging die de ondernemers in het dorp inspireert en informeert over maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
 

Recycling

Marcel Stiphout is directeur van Techreturns, een bedrijf dat oude mobiele telefoons, mp3-spelers en tablets inzamelt en hergebruikt, om zo elektrisch afval terug te dringen. Het bedrijf is sinds 2009 actief en zit inmiddels in Nederland, Italië en Maliesië. De telefoons krijgen een tweede leven in Azië en Afrika of de kostbare metalen worden hergebruikt. 

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

dinsdag 1 oktober 2013
12:00 uur
12:20 uur
online
MKB Servicedesk
€ 0

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten