Werkconferentie over duurzame inzetbaarheid

Pay it Forward live! Bijeenkomst in Driebergen

30 november 2018

Wil jij je personeel duurzaam kunnen inzetten en een goede werkgever of HR-professional zijn? Kom op 12 februari naar de werkbijeenkomst op landgoed De Horst in Driebergen.

Regelingen en kortingen voor je personeel, het kán!

Werkgevers geven binnen het project Pay it Forward kosteloos hun kennis en ervaring door aan organisaties die hun werknemers vakbekwaam, gezond en gemotiveerd willen houden.

Kennis en ervaring

Op Pay it Forward live! delen werkgevers hun kennis en ervaring met andere ondernemers. Hier kun je inspiratie opdoen en steun krijgen bij het uitvoeren van je plannen. Doe mee en haal meer uit je personeel.

Op de dag wordt ingegaan op vragen als; gaan werknemers fluitend naar hun werk, hoe flexibel zijn je werknemers, hoe ga je een gesprek aan over duurzame inzetbaarheid met je werknemer, hoe fit zijn je werknemers, is er sprake van overmatig ziekteverzuim, groeit je sector of krimpt deze juist en heb je mensen nodig op de korte of op de lange termijn?

Waarom dit event ?

In veel bedrijven zijn tools van duurzame inzetbaarheid wel aanwezig, maar is het lastig om deze onderdeel van de strategie te maken en in de praktijk tot uiting te brengen. We willen bedrijven die hier tegen aanlopen faciliteren en inspireren om, samen met hun werknemers, met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.

Dit wordt enerzijds gedaan door bedrijven (zowel mkb als grootbedrijf) te helpen ontdekken tegen welke praktische problemen omtrent duurzame inzetbaarheid zij aanlopen. Anderzijds zullen voorlopers op duurzame inzetbaarheid vertellen hoe zij hun succes hebben behaald. Je kunt dus in contact komen met ondernemers die al ervaring hebben met het duurzaam inzetten van personeel.

Programma

  • Welkomstwoord dagvoorzitter Arko van Brakel 

  • Wat is Pay it Forward? Tex Gunning legt Pay it Forward en de 5 succesfactoren uit

  • Storytelling:Tex in gesprek met succesvolle ondernemers in duurzame inzetbaarheid

  • Workshops: keuze uit 3 thema workshops

  • Matchmaking / speeddaten met succesvolle ondernemers in duurzame inzetbaarheid 

Dit event wordt je kosteloos aangeboden door de Baak, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en werkgeversvereninging AWVN.

Auteur

Marlou Visser