België

Minister Ploumen neemt business guide Duitsland in ontvangst

Handige gids nu gratis te downloaden

MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel heeft minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel, tijdens haar bezoek aan de Week van de Ondernemer, de business guide Duitsland overhandigd.

29 november 2013

Multisectorale handelsmissie voor starters België

Meld je aan voor 7 juni

Speciaal voor beginnende exporteurs die (willen) deelnemen aan de Starters International Business organiseert Handelsroute.NL van 26 tot 28 juni een handelsmissie naar België. De steden Antwerpen, Brussel en Gent worden bezocht.

28 september 2013

Marketing- en communicatieverschillen Nederland - België

Seminar op 12 september 2013

Wil je groeien in België? De markt veroveren met een succesvolle marketing- en communicatiestrategie? Dan moet je het land kennen en weten wat wel en niet werkt in België. Wat zijn de verschillen waardoor je kiest voor een andere aanpak?

13 september 2013

"Behandel je webshop als aparte winkel"

Interview met Ernst Wijdeman

Ernst Wijdeman runt in Alkmaar drie schoenenwinkels en heeft daarnaast een succesvolle webshop. Wijdeman.nl won twee grote publieksprijzen op rij en de klantenkring strekt zich inmiddels uit tot België en Duitsland.

04 september 2013

Europese HBO finale Jong Ondernemen in Luik

Wint studentenbedrijf Freshmen ook de Europese titel?

Studentenbedrijf Freshmen won de Nederlandse HBO/WO competitie van Jong Ondernemen met het bedrijf Quickflame en neemt deel aan de European Enterprise Challenge in Luik, België.

30 juli 2013

Ondernemer richt zich op Duitsland

Top 5 downloads en meest gelezen in juni

Duitsland is onze belangrijkste handelspartner, dat werd in juni extra onderstreept door ons kersverse koningspaar. Zij sloten aan op de handelsmissie naar zuid-Duitsland. En ondernemers kijken nadrukkelijk naar het oosten: het artikel over het webinar 'Ondernemen in Duitsland' is het meest gelezen en de business guide Duitsland staat op 2 in de download top 5. Minder positief is de aandacht voor Deutsche Bank die af wil wil de kleinere ondernemer.

02 juli 2013

Links uit de business guide Turkije

Handige websites voor ondernemers met plannen naar Turkije

De booming economie van Turkije biedt volop kansen voor jou als ondernemer. Wil je meegroeien met deze opkomende economische grootmacht? Lees dan onze business guide met praktische informatie over de economie, kansen en manier van zakendoen. Inclusief verhalen van collega-ondernemers.

16 april 2013

Business guide Duitsland

Ontdek de mogelijkheden van Duitsland

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van Nederland én vormt een ondernemersparadijs. Hoe maak je daar gebruik van als ondernemer uit het mkb? Onze nieuwe Business guide Duitsland biedt hulp! Kijk ter inspiratie nog eens naar het webinar 'Ondernemen in Duitsland'.

01 maart 2013

Uri Rosenthal ontvangt eerste editie Business guide Brazilië

De gids voor ondernemers met ambities in Brazilië

Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse zaken ontvangt uit handen van MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel de eerste versie van de Business guide Brazilië. Een gids voor ondernemers om de vele kansen te benutten in het Zuid-Amerikaanse land.

21 januari 2013

Uitreiking Business guide Brazilië

1 november 2012 van 15.45 uur tot 21.00 uur

In de Amsterdamse Beurs van Berlage overhandigt MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel op 1 november 2012 het eerste exemplaar "Eerste hulp bij ondernemen Brazilië" aan zakelijk missieleider, staatssecretaris Economische Zaken, Landbouw & Innovatie.

10 januari 2013

Getoond 31 tot en met 40 van 41 totaal, er zijn meerdere pagina's