RadioCafé van grafkist tot vakantiebestemming

Radiocafé 26 maart 2015

01 april 2015 1 minuten

In een kakelverse aflevering van het MKB RadioCafé ondervraagt Bram Donkers weer uiteenlopende ondernemers die andere ondernemers inspireren. Deze week gaat het over grafkisten, winkelpromotie, technische installatie, Spanje, crowdfunding en we doen een lezersactie rond het thema 'Geld verdienen met jezelf'.

Marieke Havermans van Onora is deze week de eerste gast. Zij werd winnaar van de stimuleringsprijs voor ondernemers die de grens over willen, de MKB Export Award. Marieke bedacht een grafkist, gemaakt van 100 procent organisch restafval.

Geld verdienen met jezelf

Tony de Bree besloot dat hij zijn kennis over het starten van een bedrijf en het vinden van kapitaal met anderen wilde delen. Zijn boek ‘Geld verdienen met jezelf’ is net uit en Tony legt uit hoe iedereen zijn of haar eigen toekomst kan bepalen. Voor de trouwe luisteraars doen we een weggeefactie via onze Facebook fanpage.

Winkelvloer

Walter te Kloese is drie jaar geleden voor zichzelf begonnen met zijn bedrijf Brands at Retail en hij geeft hier aan de stamtafel uitleg over instore communicatiemogelijkheden. Ook te gast: Ruud Huising en Kamran Hosseini doen mee aan het programma Dare 2 have a dream; dit coachingsduo zagen we door over hun nieuwbakken relatie.

Naar Spanje?

In deze editie van het RadioCafé gaan we ook nog even naar Spanje. De Business Club Spanje, om precies te zijn. Marco Kivit richtte dat netwerk op en kan er met oerhollandse passie over vertellen. En is crowdfunding de toekomst van bedrijfsfinanciering, of een overgewaardeerde hype? Simon Douw legt het uit.