RadioCafé met jong talent en gedegen advies

MKB Radiocafé 2 april 2015

07 april 2015

In het MKB RadioCafé ontvangt Bram Donkers aan zijn stamtafel in het hartje van ons land weer een keur aan ondernemers met authentieke verhalen uit de rauwe praktijk. Met respectabele adviseurs die ondernemers verder helpen. En eigenwijze ondernemers van begin twintig, daar zijn we bij MKB Radio helemaal gek op.

Whitepaper: Hoe start ik een webshop?

Boy Baas is 23 en richtte onlangs zijn eigen makelaarskantoor op. Boy heeft sinds zijn 18e ervaring opgedaan als makelaar en vastgoedbeheerder en vond het nu tijd voor een eigentijdse formule die het helemaal anders doet: Buddies Real Estate.

Virtueel

Marco Cevat is al een stuk verder in zijn carrière. Hij is CEO van Virtual CC, zeg maar een virtueel consultancybedrijf met een 'vernieuwende aanpak voor top level consulting en interim management’. In het RadioCafé vertelt Marco wat MKB’ers daarmee moeten. Ook te gast: Hans Cool, mede-oprichter van Alucha. Dit bedrijf verzint slimme oplossingen voor recycling en is gespecialiseerd in 'moeilijke afvalstromen'.

Omgevingsrecht

Irma van der Linden bedacht La Dolce Donna, een concept met luxe verwenweekendjes naar Italië. Zij laat drukbezette carrièrevrouwen daar compleet tot rust komen. En Minou Woestenenk onderneemt sinds kort als zelfstandig advocaat in het omgevingsrecht. Dat kan in de papieren lopen, dus Minou legt uit wanneer je echt een advocaat moet inschakelen.

Op de fiets

We willen dat onze werknemers op de fiets naar de zaak komen, of met de trein. Maar hoe krijg je je medewerkers zo ver? Adviseurs Liesbeth de Frel en Niels Verduijn kennen de trucs op het gebied van duurzame mobiliteit...