RadioCafé etaleert weer passievolle ondernemers

MKB Radiocafé 11 juni 2015

29 november 2017 1 minuten

In een geheel vernieuwde editie van het MKB RadioCafé zit de stamtafel weer vol, met aan alle zijden ondernemers die gedreven worden door een of andere passie. De verhalen komen boven tafel en Bram Donkers zorgt dat ze geschikt zijn om uit te zenden.

Convect Beheer ontwikkelt software voor Verenigingen van Eigenaren en bouwde een app die in korte tijd veel impact bleek te hebben. Oprichter Lennart van Ommen brak deze nichemarkt open. Ook te gast in dit RadioCafé: Martijn Feekes van Exact, die Lennart als winnaar van de App Center Awards op het podium hijst.

De Brown Paper methode past in het jargon van de dure management consultants, maar wat moet je er als ondernemer mee? Dennis van Ravenswaaij is mede-eigenaar van de Brown Paper Company en hij helpt bedrijven om beter in te spelen op de behoeften van hun klanten. 

We willen allemaal gezonder snoepen, maar moet je daarvoor een eigen cateringbedrijf starten? Dat was wel de droom van Roxane Young. Zij startte haar eigen biologische online cupcake-catering en vertelt hoe lekker een rauwe, ongebakken banaan kan zijn.

Dino Sinanovic bedacht de Banenbeurs Nederland. Hij zette het evenement op in 2008 om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen. Binnenkort is het alweer de achtste editie en Dino zoekt nu vooral ondernemers die zich willen presenteren.

Coen Wagner is ook te gast; hij van van Ascendors, een adviesbureau dat ondernemers ondersteunt die willen groeien. En Karin Schoonheim is ruim zes jaar actief als interim manager en projectleider. Bram praat met haar over de geneugten der zelfstandigheid.