Hoe blijf ik op de hoogte van aanpassingen aan wetten en regels?

Hoe houd ik aanpassingen in de gaten?

02 januari 2012

Met regelmaat van de klok worden wetten en regels gewijzigd, ingevoerd of afgeschaft. Als burger, en des te meer als ondernemer, zie je misschien door de juridische bomen het bos niet meer.

Het loont de moeite om toch regelmatig stil te staan bij deze materie, want het kan je veel geld, misverstanden en ergernis besparen. De Kamer van Koophandel organiseert daarom de themadag Themadag Wetten & Regels.

Recente wijzigingen

Een kleine greep uit recente of aanstaande wets-en/of regelwijzigingen:

  • De zelfstandigenaftrek

  • Wetsvoorstel flex-bv

  • Vakantiedagenwet

Stuk voor stuk wijzigingen waarmee jouw onderneming mogelijk te maken krijgt. En dan hebben we het nog niet eens over de tijdelijke maatregelen op het gebied van werktijdverkorting, bbmkb, garantiedepositoregeling en de vangnetregeling voor arbeidsongeschikte zzp’ers.

Laat je informeren

Ook voor volgend jaar staan er weer een hoop wetswijzigingen op stapel. Om goed geïnformeerd 2009 in te gaan, kun je gratis deelnemen aan de Themadag Wetten & Regels van de Kamer van Koophandel. Met beknopte presentaties zul je op de hoogte gebracht worden van de laatste ontwikkelingen. Juristen, accountants en andere specialisten kunnen je individuele vragen beantwoorden.

De themadag zal op dinsdag 25 november op 14 locaties in Nederland gehouden worden (Bekijk de overzichtskaart). Voor het programma kijk je op www.kvk.nl/themadag.

Redactie MKB Servicedesk