Ontdek precies wie jouw website bezoekt

Snoobi voor leadsgeneratie
Snoobi geeft je inzicht in de bezoekers van je website. Je weet de bedrijfsnamen en vestigingsplaatsen. Je ziet hoe lang ze op je site blijven, welke informatie ze zoeken en of ze meerdere keren op je website komen. Ook als ze geen contactformulier invullen!

 

Je weet de bedrijfsnamen en vestigingsplaatsen. Je ziet hoe lang ze op je site blijven, welke informatie ze zoeken en of ze meerdere keren op je website komen. Zo kun je bepalen wie er geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. De gegevens van deze bezoekers kunnen bovendien worden gekoppeld aan een extra module met uitgebreide bedrijfsinformatie.


Informatie delen

Je kunt de rapportage van deze leads beschikbaar stellen aan je verkoopteam of rechtstreeks laten importeren in je CRM-systeem, zodat de leads meteen kunnen worden opgevolgd.

 

Warme leads

Met Snoobi genereer je leads die daadwerkelijk iets opleveren, niet alleen een een veelheid aan informatie die je niets zegt en niet verder helpt.

 

Gratis proberen

Wil je ook meer leads genereren met je website? Vraag dan nu een gratis proefversie van Snoobi aan!

 

Wat zit er in de proefversie?

  1. 4 weken zonder kosten of verplichtingen Snoobi inzetten op jouw eigen website
  2. begeleiding van de specialisten van Snoobi bij het instellen van de rapportage en het interpreteren van de analysegegevens
  3. binnen 1 dag al resultaten!

 

Over Snoobi

Snoobi maakt het rendement van je internetactiviteiten zichtbaar en zorgt ervoor dat de resultaten kunnen worden verbeterd. Met de toegankelijke bezoekersinformatie van Snoobi kun je je website gericht gebruiken om leads te genereren en meer omzet te behalen, of om het effect van online marketing te verhogen. Snoobi helpt ondernemingen om meer resultaat uit hun website te halen. Zonder langdurige trajecten of hoge kosten.

Snoobi levert krachtige statistieken zonder grote investeringen of veranderingen aan de website. De resultaten beheer je online en ontvang je op regelmatige basis in je mailbox. Zo zie je wie er op je website komen en hoe ze je bedrijf gevonden hebben. Je weet hoeveel van die bezoekers tot actie overgaan: je product kopen, een brochure downloaden, een offerte aanvragen, contact opnemen, of een andere doelstelling. 

 

 
Vragen?
Bel voor meer informatie over dit product of de bestelprocedure met het team van MKB Servicedesk op 088-6520012 (lokaal tarief).
 

 
Snoobi organiseert op 28 april in Amsterdam een Internet Marketing Seminar.
Kijk voor meer informatie of aanmelden op  www.meerverdienenmetjewebsite.nl

 


Vraag nu de gratis proefversie aan!

Dossiers

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Hoe zorg ik dat mijn website beter wordt gevonden?
Heb je al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Het is verleidelijk om een nieuwe website te laten maken. Bespaar geld en...

Hoe krijg ik inzicht in het bezoekersgedrag van mijn website?

Webanalyse voor ondernemers
Door middel van webanalyse krijg je inzicht in het gedrag van de bezoekers op jouw website. Deze gegevens kun je gebruiken om de informatie en...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten