Excelleerscan

Haal jij het beste uit je mensen?
Wil jij weten hoe leergierig jouw organisatie is? Doe deze scan en in 7 minuten heb jij inzicht in jouw bedrijfssituatie.

Van jou als ondernemer wordt veel gevraagd. Je moet je bedrijf leiden en alert zijn op allerlei ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de toekomst van je bedrijf. Deze veranderingen vergen continue aandacht voor leren en ontwikkelen van medewerkers. 

In de scan komen de volgende 5 punten aan bod:

  1. Visie op leren: Weet jij hoe leren de toekomstige ontwikkeling van jouw bedrijf beïnvloedt?
  2. Persoonlijk leiderschap: Als ondernemer / manager wordt er van je verwacht dat je de regisseur bent van de lerende organisatie en dat je in staat bent om leerdoelen te koppelen aan bedrijfsresultaten. Nemen je medewerkers het initiatief tot opleiding en feedback of ben jij de regisseur?
  3. Personeelsmanagement: Naast de bedrijfseconomische zaken (bijvoorbeeld financiën, marketing) ben je ook verantwoordelijk voor het personeelsmanagement. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het personeel en je bedrijf. Hoe heb jij het geregeld?
  4. Medewerkers: Medewerkers zijn de motor van jouw bedrijf. Ze moeten van de nieuwste ontwikkelingen in de markt op de hoogte zijn en in staat worden gesteld om het maximale uit zichzelf te halen. En op langere termijn inzetbaar blijven voor jouw organisatie. Welke kennis is vereist op welk niveau en hoe breng jij dat bij?
  5. Leerprocessen: Een leercultuur is niet op te leggen, maar wel te sturen! Van een ‘lerende organisatie’ is bij veel mkb-bedrijven nog geen sprake, terwijl daarin makkelijk stappen te nemen zijn. Heb jij een lerend bedrijf?

Als je alle onderdelen hebt ingevuld krijg je je persoonlijke score per e-mail binnen zodat je zelf verder kunt met je eigen stappenplan.  


Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

gratis

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten