Wie wordt The Next Entrepreneur?

MKB-Nederland en Rabobank lanceren The Next Entrepreneur 2012

21 september 2012 1 minuten

Rabobank en MKB-Nederland zoeken de meest vernieuwende ondernemer van Nederland tijdens de verkiezing 'The Next Entrepreneur 2012'. Doel van de verkiezing: vernieuwend ondernemerschap in Nederland stimuleren.

De winnaar ontvangt een bedrag van €15.000,- in totaal. 

Ben jij die ambitieuze startende ondernemer? Doe mee en maak ook kans op de hoofdprijs!

Startende ondernemers zorgen voor gewenste vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Juist in deze tijd is het belangrijk om ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen. Daarom initiëren Rabobank en MKB-Nederland de verkiezing The Next Entrepreneur 2012. Tijdens de verkiezing krijgen deelnemers praktische en relevante ervaringen van mede-ondernemers en toegang tot veel netwerken. Boegbeeld Arko van Brakel legt uit wie die Next Entrepreneur nou precies kan zijn. 

Hoofdprijs: €15.000,-

Deelname biedt een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor alle (oriënterende) starters in Nederland. De vier uiteindelijke finalisten presenteren zich aan het publiek via sociale media en tijdens de nominatieronden die op de vier Next Entrepreneur bijeenkomsten plaatsvinden. De hoofdprijs is een bedrag van €15.000,-. Daarbij levert het uiteraard veel publiciteit en toegang tot belangrijke netwerken op.

Verbeteren ondernemersvaardigheden

Deelnemende starters worden middels een online scan getoetst op hun ondernemersvaardigheden. Om voor de titel in aanmerking te komen, dienen ze op basis van de resultaten verbeteringen in hun onderneming aan te brengen. Via social media en www.thenextentrepreneur.nl kunnen deelnemers en mede-ondernemers elkaars ervaringen volgen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ook de Facebook pagina van The Next Entrepreneur 2012