Mkb-er wil slim werken en reizen

Test waar jij staat met de Slim Werken Slim Reizen scan

24 januari 2014 1 minuten

Mkb-ondernemers hebben volop interesse in de mogelijkheden om slimmer te werken en te reizen. Dat blijkt uit de campagne “52filevrijedagen” van MKB-Nederland en het Platform Slim Werken Slim Reizen.

Doel van deze campagne is drieduizend ondernemers aan de slag te helpen om zelf (of een werknemer) één dag in de week niet tijdens de spits naar het werk te (laten) rijden. Ondernemers krijgen hiervoor de informatie en tools aangereikt, zoals een scan, een online platform, inspirerende sessies en 1 op 1 adviesgesprekken.

Uit de eerste resultaten van de campagne 52filevrijedagen blijkt dat mkb-ers, branchebreed, vaak nog in de kinderschoenen staan als het gaat om slimmer werken en reizen. Zij geven aan hierin te willen investeren, maar niet te weten hoe dit aan te pakken. 52filevrijedagen gaat deze mkb-ondernemers hierin concreet met tips en instrumenten ondersteunen.

Start 52filevrijedagen

De campagne 52filevrijedagen ging succesvol van start tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht. Duizend mkb-ondernemers deden mee aan interactieve sessies waarin zij tips kregen over mobiliteit en het slimmer inzetten en motiveren van personeel. 

Scan Slim Werken Slim Reizen

Door middel van een praktische scan Slim Werken Slim Reizen krijg je inzicht waar jij met je bedrijf staat op het gebied van Slim Werken en Slim Reizen. Meer informatie lees je op de www.52filevrijedagen.nl.  

OndernemersCongressen

Ondernemers kunnen het komende jaar nog deelnemen aan de sessies over Slimmer Werken en Slimmer Reizen op de OndernemersCongressen die MKB-Nederland samen met de ING organiseert, www.ondernemerscongres.nl.