Mkb-er wil slim werken en reizen

Test waar jij staat met de Slim Werken Slim Reizen scan
Mkb-ondernemers hebben volop interesse in de mogelijkheden om slimmer te werken en te reizen. Dat blijkt uit de campagne “52filevrijedagen” van MKB-Nederland en het Platform Slim Werken Slim Reizen.
Doel van deze campagne is drieduizend ondernemers aan de slag te helpen om zelf (of een werknemer) één dag in de week niet tijdens de spits naar het werk te (laten) rijden. Ondernemers krijgen hiervoor de informatie en tools aangereikt, zoals een scan, een online platform, inspirerende sessies en 1 op 1 adviesgesprekken.
 
Uit de eerste resultaten van de campagne 52filevrijedagen blijkt dat mkb-ers, branchebreed, vaak nog in de kinderschoenen staan als het gaat om slimmer werken en reizen. Zij geven aan hierin te willen investeren, maar niet te weten hoe dit aan te pakken. 52filevrijedagen gaat deze mkb-ondernemers hierin concreet met tips en instrumenten ondersteunen.
 
Start 52filevrijedagen
De campagne 52filevrijedagen ging succesvol van start tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht. Duizend mkb-ondernemers deden mee aan interactieve sessies waarin zij tips kregen over mobiliteit en het slimmer inzetten en motiveren van personeel. 
 
Scan Slim Werken Slim Reizen 
Door middel van een praktische scan Slim Werken Slim Reizen krijg je inzicht waar jij met je bedrijf staat op het gebied van Slim Werken en Slim Reizen. Meer informatie lees je op de www.52filevrijedagen.nl.  
 
OndernemersCongressen
Ondernemers kunnen het komende jaar nog deelnemen aan de sessies over Slimmer Werken en Slimmer Reizen op de OndernemersCongressen die MKB-Nederland samen met de ING organiseert, www.ondernemerscongres.nl.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Auto laten staan betekent meer productiviteit

Aftrap 52 filevrije dagen op Week van de Ondernemer
Ten minste één dag per week niet in de spits met de auto naar het werk reizen. Dàt is de boodschap van de campagne ‘52 filevrije dagen’ van...

Welke handige tools bestaan er om slimmer te werken en te reizen?

De tien slimme tools voor onderweg!
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar doelgerichte oplossingen, die het liefst zo min mogelijk tijd kosten en meteen resultaat bieden. Tien...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten