Ondernemers steunen Europa en euro

Europa en de feiten

12 september 2012

Waarom is Europa zo belangrijk voor ondernemers? Wie kan jou dat beter vertellen dan ondernemers zelf? In een filmpje vertellen ondernemers uit diverse branches waarom zij de euro én Europa steunen.

De euro en Europa staan ter discussie als nooit tevoren. Maar een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland. 

Op woensdag 29 augustus zenden de drie publieke zenders na het NOS achtuurjournaal een korte film uit over Europa. In de film wordt namens meer dan 500 duizend ondernemers, groot en klein, de volgende boodschap met het publiek gedeeld: een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland! Zij zetten voor jou de feiten op een rij.

Ondernemers in beeld

Bekijk vast een preview van de film 'Europa en de feiten'. Maak andere ondernemers ook bewust van de feiten door dit filmpje door te sturen naar je netwerk via social media. 

Europa en de feiten

Woensdag lanceert MKB-Nederland de website Europaendefeiten.nl. Op deze site staan alle belangrijke feiten over Europa voor je op een rij en uitgediept. De ondernemers die je in de film ziet, komen op deze site uitgebreider aan het woord. Zij vertellen jou waarom Europa zo belangrijk is voor onze Nederlandse economie. Lees ook aanvullende informatie over Europa.

Verkiezingen 2012

De samenwerking met Europa wordt tijdens de verkiezingen flink onder de loep genomen. Maar er zijn nog veel meer politieke punten die voor ondernemers belangrijk zijn. Lees de diverse standpunten van de politieke partijen goed en bedenk wat jij belangrijk vindt. Blijf ook op de hoogte van al het nieuws over de verkiezingen 2012.