Word ondernemer van de toekomst: kom naar de TNE events

Schrijf je nu gratis in

23 november 2012 2 minuten

Ben jij een startende ondernemer en wil jij Nederland veroveren? Zorg dat je bij één van 'The Next Entrepreneur' events aanwezig bent en verzeker jezelf van een nog succesvollere toekomst.

Als ambitieuze ondernemer ben je continu bezig jezelf te verbeteren en succesvoller te worden. Kortom: je bent bezig met vooruitgang. Om nog verder vooruit te komen ben je van harte welkom op een event van 'The Next Entrepreneur'.  

Inspiratie, kennis en netwerken

Schrijf je kosteloos in voor één van de vier exclusieve events. Tijdens een actieve middag werk je samen met specialisten, coaches en topondernemers aan een ondernemende toekomst. Het is een middag vol inspiratie, kennis en netwerken. Ontvang concrete tips en verbeter jezelf als ondernemer.

Je neemt deel aan interactieve workshops zoals:

  • Haal meer uit je talent -"Pieken op het juiste talent" door Marco Hoogerland

  • Succesvol presenteren en verkopen - "Zakendoen is flirten" door Mirjam Wiersma

  • Haal meer uit online -"Kennis delen is macht" door Martijn Aslander

  • Strategisch groot worden…maar dan wel snel - "Ondernemerswijsheid komt met de jaren" door Arko van Brakel

Topondernemers

Tijdens elk event zal een topondernemer zijn lessen met jou delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bernd Damme, online entrepreneur en uitgeroepen door Sprout tot “Beste Jonge Ondernemer van 2012”. Bernd zal 13 november in Amsterdam acte de présence geven.

Schrijf je in voor één van de volgende dagen met behulp van de code TNE12MSD:

  • 13 november Amsterdam

  • 20 november Utrecht

  • 27 november Den Haag

  • 29 november Rotterdam

Netwerkdiner

De middag wordt afgesloten met een informeel netwerkdiner. The Next Entrepreneur Events 2012 zijn bestemd voor ondernemers die gestart zijn vanaf 1/1/2010*. Kijk voor meer informatie en registratie op www.thenextentrepreneur.nl/registratie (maak gebruik van de code TNE12MSD).

See you Next!

*Uiteraard kan je ook collega-ondernemers uitnodigen die gestart zijn vanaf 1/1/2010. Gebruik één van onderstaande iconen om het artikel met hen te delen.