Blog Brazilië, deel 1: Vertrouwen

Hans Biesheuvel blogt over handelsmissie Brazilië

14 augustus 2017 1 minuten

Op zondag 18 november vertrekt een Nederlandse delegatie voor een economische missie naar Brazilië. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, leidt een groep Nederlandse ondernemers. In dit blog houdt hij het thuisfront op de hoogte.

Vertrouwen

8 november 2012

Een week geleden vond in de Beurs van Berlage de aftrap voor de economische missie naar Brazilië plaats. Wat mij betreft een inspirerende bijeenkomst, die mij vol vertrouwen uit doet zien naar de economische missie naar Brazilië, die ik als zakelijk delegatieleider mag aanvoeren. Ik ben blij dat ik een aantal meereizende ondernemers al heb ontmoet. Anderen zal ik in Brazilië voor het eerst zien en spreken.

De voorbereidingen voor de gesprekken en evenementen in Brazilië zijn in volle gang. Alles is er volledig op gericht om van deze missie een groot succes voor de deelnemende bedrijven te maken. 

Ik heb alle ondernemers die deelnemen aan de missie mijn hulp aangeboden. Mocht het nuttig zijn dat ik op de hoogte ben van zakelijke besprekingen of als ik iets aan de orde kan stellen in de gesprekken die ik zelf zal hebben met de landelijke en federale overheden, kunnen zij mij dat laten weten.

Zelf zal ik tijdens de reis op deze plek en op www.onderneembrazilie.nl een blog bijhouden en mijn ervaringen tijdens de handelsreis delen. Op die laatste site zal ook een aantal deelnemende ondernemers een weblog bijhouden en worden er korte interviews met ondernemers geplaatst.

Heeft u teksten, informatie, filmpjes, foto's of tips over zaken doen in Brazilië? Deel ze met ons! Volg ook het twitteraccount ‘Ondernemen in Brazilië’, Zelf tweeten over de missie? Gebruik dan #missionbrazil.