Cloud-tips met een persoonlijk tintje voor ondernemers

Recensie boek 'Cloudsource je ICT!'

22 oktober 2013 2 minuten

In zijn boek deelt Tim Kieft (geen broer van Wim) zijn kennis over ICT en cloud computing. Voor alle ondernemers die op het punt staan wel of niet de cloud te betreden is het een praktische en nuttige gids.

Auteur Tim Kieft is oprichter van Software Company - een bedrijf dat ondernemers helpt bij het vernieuwen van hun ICT. En met name helpt met de overstap naar de cloud. Cloudsource je ICT! is zijn eerste boek. Een must have voor ondernemers met cloudambities.

Persoonlijk en praktischIn zijn boek deelt Kieft op een persoonlijke wijze alle kennis die hij in de afgelopen jaren heeft opgedaan. Hij neemt je mee door de basisprincipes van de cloud en leert je hoe je bedrijf er optimaal gebruik van kan maken. Hij schuwt hierbij de traditionele kijk die veel automatiseerders van de oude stempel hebben en geeft nieuwe inzichten in de snel groeiende mogelijkheden van cloud computing.

Het boek is op een frivole en frisse manier geschreven. Aantrekkelijk voor iedere ondernemer. Het bevat geen droge en theoretische verhalen die je normaal in boeken over ICT en automatisering tegenkomt. Het boek is typisch van en voor ondernemers, met praktische en direct toepasbare informatie. In het boek staan onder andere een handige checklists en een stappenplannen voor de migratie naar de cloud.

Kosten besparenVolgens Kieft zelf kan het boek Cloudsource je ICT! bedrijven honderden zo niet duizenden euro’s aan consultancykosten besparen. "Of je een migratie nu zelf wil uitvoeren of inzicht wil hebben in de mogelijkheden van cloud computing, ik garandeer lezers een fikse besparing."

Zijn boek is met name geschikt voor bedrijven tot 75 medewerkers en is daarmee vrij uniek tussen alle boeken over cloud computing, die meestal gericht zijn op IT-specialisten en grote bedrijven. 

Meer over cloudsource je ICT!

Het boek is te verkrijgen als hardcopy en als digitale versie (eBook) te downloaden. Meer informatie over het boek Cloudsource je ICT! is te vinden op cloudsourcejeict.nl.

Bekijk ook de Google Hangout waarin auteur Tim Kieft zijn licht laat schijnen over de ICT-trends voor 2013.

Auteur

Raphael Klees

Elke week probeer ik ondernemers in Nederland te inspireren en vooruit te helpen. Dat doe ik als redacteur en hoofdredacteur van verschillende zakelijke websites. Mijn doel is de informatie voor bedrijven zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Daardoor kunnen ondernemers zich snel weer richten op hun bedrijfsvoering.