Ondernemen in 2020

Inspirerende visie op de toekomst van ondernemen

22 oktober 2013

Hoe ziet jouw bedrijf eruit in 2020? Veel ondernemers zijn vooral bezig met vandaag en morgen. Begrijpelijk. Maar juist nu is een goede toekomstvisie onontbeerlijk. Zo’n visie geeft richting aan de dagelijkse praktijk.

Willem Overbosch (directeur MKB Servicedesk) sprak erover met Sjoerd Hauptmeijer (co-auteur van het boek Ondernemen in 2020), Hans Biesheuvel (voorzitter van MKB-Nederland) en Maarten Zemann (directeur Flynth).

Ondernemen in 2020

Hoe succesvol is jouw bedrijf in 2020? Weet je dat zeker? Welke trends en veranderingen hebben de grootste impact op je onderneming? Welke kansen grijp je? In het boek Ondernemen in 2020 van Sjoerd Hauptmeijer en Mario van Vliet vertellen topondernemers hoe zij omgaan met de toekomst. Hoe bepalen zij de strategie van hun onderneming? Op welke trends en ontwikkelingen navigeren zij hun bedrijf? Onder meer Ruud Hendriks, Michiel Mol, Ben Woldring, Hans Biesheuvel, Danny Mekic en Mathijs Bouman geven hun visie op de toekomst en praktische tips om succesvol te zijn.

Download gratis het eerste hoofdstuk met Michiel Mol: 'Wij worden de KLM van de ruimtevaart' of bestel het volledige boek.

Volg de uitzending in de MKBuzz

De MKBuzz (grote oranje schoolbus van MKB Servicedesk) is aanwezig op de Week van de Ondernemer in Arnhem. Vanuit de MKBuzz is er een uitzending over Efficiënt ondernemen. Specialisten en ondernemers gaan met elkaar in gesprek over snellere, betere en goedkopere bedrijfsvoering. Om 15.15 uur spreken we over de toekomst van ondernemerschap met Hans Biesheuvel (voorzitter van MKB-Nederland) en Sjoerd Hauptmeijer (schrijver van het boek Ondernemen in 2020). De uitzending is donderdag 16 mei om 15.15 uur live te volgen via de homepage van onze website www.mkbservicedesk.nl.