Aanmelden voor economische missie naar Indonesië

Ga van 18 tot 22 november mee met premier Mark Rutte

13 september 2013 1 minuten

Minister-president Mark Rutte leidt van 18 tot 22 november een economische missie naar Indonesië, de grootste economie van Zuidoost-Azië. Wil jij mee? Meld je dan voor 12 september aan bij AgentschapNL.

De economie van Indonesië is de grootste van Zuidoost-Azië en groeit met 6 procent per jaar. Nederland is de tweede handelspartner binnen de Europese Unie. Het handelsvolume bedroeg in 2012 3,5 miljard euro. Wil jij ook ondernemen in Indonesië? Ga dan mee met de economische missie onder leiding van premier Mark Rutte.

Banden aanhalen

De premier zal onder meer president Susilo Bambang Yodhoyono ontmoeten. De missie heeft als doel de politieke en economische banden met de voormalige kolonie aan te halen. Meereizende vertegenwoordigers van bedrijven kunnen in contact komen met Indonesische bedrijven en autoriteiten en een idee krijgen van de mogelijkheden die Indonesië biedt.

In hoofdstad Jakarta worden verschillende evenementen georganiseerd als seminars/workshops, rondetafelbijeenkomsten, projectbezoeken en individuele matchmaking. 

Duurzaamheid

De thematische insteek is duurzaamheid. De missie is daarom vooral interessant voor bedrijven uit de sectoren agrofood, tuinbouw, water, havens, gezondheidszorg en luchthavens en luchtvaart. Afhankelijk van de aanmeldingen worden mogelijk nog speciale programma's voor sectoren samengesteld.

De missie wordt georganiseerd door de divisie NL EVD Internationaal van AgentschapNL. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fred van der Meer: 088 6021120. De missie kost 950 euro per bedrijf, exclusief reis- en verblijfskosten en eventuele extra kosten voor tolken en vervoer bij matchmaking.

Auteur

Marlou Visser