MKBuzz bezoekt de vier mkb-vriendelijkste gemeenten!

Bekijk hangouts met de regiowinnaars

29 oktober 2013 1 minuten

Welke gemeente heeft het beste beleid voor ondernemers? MKB-Nederland heeft begin oktober de winnaars van elke provincie bekendgemaakt. Op 22 en 23 oktober kregen de vier regiowinnaars bezoek van de MKBuzz.

MKB-Nederland gaat met de winnende gemeentes uit de regio's noord, oost, west en zuid de voorrondes in. Tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam op 28 november wordt bekendgemaakt welke gemeente dé titel van mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland krijgt. Dan wordt ook bekendgemaakt welke gemeente de prijs voor de beste grote gemeente (G36) krijgt. 

MKBuzz

Vanuit de MKBuzz worden hangouts uitgezonden met de winnende gemeentebesturen en ondernemers uit deze gemeentes.De uitzendingen:

MKB-Nederland organiseert dit jaar voor de derde keer de tweejaarlijkse landelijke verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Lexnova en mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken. In 2011 won Bergambacht en werd Helmond de beste bij de grote steden.  Dit zijn de twaalf provinciewinnaars:

GemeenteProvincie
AmstelveenNoord-Holland
AssenDrenthe
BarneveldGelderland
BergambachtZuid-Holland
BunschotenUtrecht
Gilze en RijenNoord-Brabant
ReimerswaalZeeland
Rijssen-HoltenOverijssel
RoermondLimburg
SkarsterlânFriesland
StadskanaalGroningen
ZeewoldeFlevoland