Contacta.nl Goes

Bezoek de stand van MKB-Nederland en MKB Servicedesk

07 november 2013 1 minuten

Contacta.nl is dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. De beurs wordt op 5, 6 en 7 november gehouden in de Zeelandhallen in Goes.

Het thema van de beurs is dit jaar "Grenzen verleggen". Het economische klimaat van de laatste jaren eist voortdurend moed en daadkracht van ondernemers, om grenzen op te zoeken en te verleggen. Dat kan zijn door middel van schaalvergroting, het maken van managementkeuzes en door persoonlijke prestaties te optimaliseren.

Contacta Mix

Ook de organisatie van Contacta.nl verlegt haar grenzen. Zo vormt de nieuwe Contacta Mix in combinatie met het thema de leidraad voor het programma van Contacta.nl 2013. De Contacta Mix bestaat uit 6 pijlers; communicatie, mobility, persoonlijk, financieel, technisch en geografisch.

Door de programmering van Contacta.nl aan deze 6 pijlers te koppelen, zal de relevantie en efficiëntie van de beurs hoger worden voor zowel exposanten als bezoekers. Daarnaast wordt Contacta.nl 2013 wordt nóg interactiever. Er zijn digitale mogelijkheden te over met o.a. ‘Mijn Contacta.nl’ en ‘Contacta.nl TV’. 

Reimerswaal

Op woensdagavond 6 november wordt om 22.00 uur op het Bevelandenplein een award uitgereikt aan de gemeente Reimerswaal omdat zij de mkb-vriendelijkste gemeente is geworden van Zeeland. De uitreiking vindt plaats in de stand van de Bevelandse gemeenten en zal door voorzitter van MKB-Nederland Hans Goovers worden uitgereikt aan burgemeester Huisman.

Ga jij naar Contacta.nl? Bezoek dan ook de MKBuzz!

Auteur

Marlou Visser