MKB Servicedesk bij 100 snelste groeiers

Nummer 100 in de FD Gazellen

30 juni 2017

MKB Servicedesk BV is een van de FD Gazellen van 2013 en eindigde in de top 100. Het Financieele Dagblad benoemt ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze plek.

In dit artikel

Vandaag, woensdag 11 december, staat MKB Servicedesk in het Financieele Dagblad: “Bij MKB Servicedesk willen ze Nederland iedere dag een beetje ondernemender maken”, aldus het FD. De krant roemt de dienstverlening van MKB Servicedesk en het daaraan gelieerde De Zaak: “Dit doen ze door ondernemers te voorzien van kennis, expertise en inspiratie.” De krant meldt ook dat ondernemers hun bedrijf ook kunnen scannen op uiteenlopende thema’s. Ondernemers vinden bij MKB Servicedesk en De Zaak “relevante en betrouwbare artikelen en whitepapers”, zo rapporteert het Financieele Dagblad, die MijnMKB bovendien “een baanbrekende innovatie” noemt.

Natuurlijk zijn wij van MKB Servicedesk trots op de lof die het FD ons toezwaait. Maar we zijn vooral blij voor de ondernemers in Nederland die bevestigd worden in hun keuze voor MKB Servicedesk. Wat ons drijft is dat we ondernemers verder op weg willen helpen, elke dag weer.

Klik hier voor het complete artikel

Omzetgroei

Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20 procent lieten zien, kwamen in aanmerking voor de FD Gazelle Award 2013. Van de 394 genomineerde bedrijven in Nederland is MKB Servicedesk op de 100e plaats geëindigd, met een groei van 135 procent. 

Winnaar 

Het bedrijf Arends Techniek is de winnaar van de FD Gazellen 2013. De groothandel en installateur van zonnepanelen uit het Drentse Tweede Exloërmond groeide de afgelopen drie jaar met maar liefst 1158 procent en liet daarmee organisatieadviesbureau Enforz uit Zaandam net achter zich.

Auteur

Laura Wennekes