MKB RadioCafé 17 januari 2014

Starten, doorzetten en nieuwe energie opdoen

20 januari 2014 1 minuten

MKB RadioCafé biedt ook deze week weer veel interessante onderwerpen voor ondernemers. In deze aflevering gaat het over starten, doorzetten en nieuwe energie opdoen. We willen Nederland immers elke dag een stukje ondernemender maken.

We zoeken de zon op in de uitzending van deze week. Hoofdgast is Stan van den Heuvel van de Dutch Solar Group. Presentator Bram Donkers bespreekt met hem of zonne-energie een serieuze optie is. En er komt een ambitieus nieuw concept voorbij: de zonnige Street Charge oplaadpaal in palmboomvorm.

Het geheim van zzp'ers

Maar liefst 94 procent van de starters zijn zzp'ers. Is dat goed nieuws? Lenneke Arts praat in de Weekly Hangout, met Dorrith de Roode en Jeroen Sakkers over het geheim van de zzp’er.

MKB-Nederland aan tafel

Ook bij Bram aan tafel in het MKB RadioCafé: Peter Hagemans, manager regio & ledenservice van MKB-Nederland. Wat speelt er in de regio en wat moeten we daar als ondernemers mee?

Volg ons!

MKB Radio is 24 uur per dag te beluisteren op MKBradio.nl en natuurlijk via onze iPhone App. Volg ons ook op Twitter: @MKBradio en @BramDonkers.