MKBuzz in Snowworld Zoetermeer

Kom langs met je ondernemersvraag of bekijk de hangouts!

12 februari 2014

Heb jij een ondernemersvraag, wil je een kijkje in de MKBuzz nemen of ben je geïnteresseerd in online themauitzendingen over energie, internationaal ondernemen of financiering? Op dinsdag 11 februari staat het team van MKB Servicedesk met de MKBuzz in Snowworld Zoetermeer. Je bent van harte welkom!

Word lid van MKB Servicedesk

Gedurende de dag kun je online uitzendingen bekijken over verschillende thema's, waaronder energie, internationaal ondernemen en financiering. Deze zijn live te bekijken via www.mkbservicedesk.nl.

Energie

In de hangout rondom het thema energie, gaan we het hebben over energiebewust ondernemen. Redacteur Laura Wennekes ontvangt een ondernemer en expert die ervaringen delen en tips geven aan ondernemers die net als zij slim met energie willen omgaan.

Internationaal ondernemen

De online uitzending over internationaal ondernemen staat in het teken van de Olympische Spelen. Redacteur Edwin Bouwman buigt zich met een ondernemer die betrokken is bij de Olympische Spelen in Rusland over de vraag: hoe vestig je je naam als ondernemer bij een groots evenement?

Financiering

Snowworld Zoetermeer heeft onlangs aangekondigd Snowplanet in Spaarnwaarde over te nemen. Hoe regel je als ondernemer de financiering van zo'n aankoop en wat komt er allemaal bij kijken? En hoe staat het eigenlijk met de andere toekomstplannen van deze Zoetermeerse onderneming? Daar vertelt  CFO Wim Moerman alles over in de radio-uitzending met MKB Radio host Bram Donkers.

Advies

De experts in de MKBuzz kunnen je voorzien van handige boeken en tips én je in contact brengen met de adviseurs van MKB Servicedesk en De Zaak.