Ondernemers uit hele wereld te gast bij MKB Servicedesk

Dutch Visitor Programme

03 maart 2014 1 minuten

Ondernemers uit Colombia, Mexico, Zuid Afrika, Oekraïne, Kazakhstan, Turkije, Bangladesh en Vietnam waren op woensdag 26 februari te gast bij MKB Servicedesk. Dit vanuit het Dutch Visitors Programme, een tiendaags bezoekersprogramma van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Dit programma, dat zes keer per jaar plaatsvindt, is bedoeld voor toekomstige leiders uit een aantal voor Nederland strategische landen. Elke keer is een ander thema aan de beurs. Voor deze editie, tussen 23 februari en 5 maart, is dat ‘SME development’. 

Band met Nederland

Doel van het programma is dat de deelnemers een persoonlijke band met ons land krijgen, door hen te voorzien van kennis over Nederland en in contact te brengen met mensen uit de Nederlandse maatschappij.

MKB Servicedesk

Behalve op algemene Nederlandse aspecten, is er tijdens het programma ook een focus op de ontwikkeling van het mkb. Daarin speelt MKB Servicedesk een rol, via een presentatie over de trends in het mkb en over de manier waarop MKB Servicedesk jongeren stimuleert om te gaan ondernemen.

Radio

Nieuwsgierig naar de bedrijven van de ondernemers uit Colombia, Mexico, Zuid Afrika, Oekraïne, Kazakhstan, Turkije, Bangladesh en Vietnam? Luister naar de radio-interviews tijdens het MKB RadioCafé.