MKB RadioCafé brengt vrijheid en frisse ideeën

MKB RadioCafé 30 mei

06 juni 2014

In het MKB RadioCafé schuiven er deze week opnieuw diverse ondernemers aan met aanstekelijke plannen. De rode draad in deze 60 minuten talkradio: ondernemen geeft nieuwe vrijheid en heel veel energie.

Geert Reitsma heeft van vernieuwing zijn onderneming gemaakt. In zijn nieuwe carrière onderneemt hij als ‘innovatiebooster’. Edwin van der Heide heeft die begeleiding waarschijnlijk niet meer nodig, want zijn idee om magnetisme toe te passen voor tijdelijke constructies is net op de markt.

Zo word je adviseur

Nog een mooie kanteling: Margriet Sopers bouwde haar expertise op het gebied van sieraden uit naar een adviesbureau voor juweliers. Ze vertelt aan de stamtafel hoe zo’n proces werkt en wat ze precies doet. Marketingman Peter van Uden denkt dat veel ondernemers een beter verhaal moeten hebben. Hij licht de knelpunten en oplossingen toe in dit RadioCafé. 

Vincent van der Vliet vestigde zich als zzp’er in Graphic Design (onder het label Bakabaka) en herwon daarmee zijn vrijheid; een inspirerend verhaal aan de stamtafel. En onze innovatiecolumnist Mario van Vliet belicht de groeiende groep eenpitters op zijn eigen wijze.