Martijn Aslander laat zich chippen

Wat kun je allemaal met een chip in je arm?
Professioneel lifehacker Martijn Aslander is initiatiefnemer van Permanent Beta: een club die ondernemers, kunstenaars en uitvinders samenbrengt om te innoveren. Tijdens Permanent Beta Dag in Amersfoort probeert Aslander iets heel nieuws uit: hij laat een chip in zijn arm zetten.
Een dagje zonder telefoon: veel mensen raken in paniek bij de gedachte aan alle gemiste oproepen, mails en WhatsAppjes. We raken steeds meer gehecht aan onze smartphone. Apple, Google en Microsoft ontwikkelen op dit moment speciale horloges, "smartwatches", waarmee je echt altijd verbonden bent met je mobiele telefoon. Wat is de volgende stap?
 
Misschien wel chips, denkt Martijn Aslander. Daarom laat hij tijdens Permanent Beta Dag in Amersfoort een chip in zijn arm implanteren. "Wat zijn de mogelijkheden? Welke dilemma's brengt het met zich mee?" vraagt hij zich af. "Iemand moet het uitzoeken!"

Dossiers

Innovatielessen van de grootvader van WiFi

Cees Links geeft tips tijdens Permanent Beta Dag
In 1988 verzon Cees Links samen met zijn partners het WiFi. Terwijl ze een hamburger aten bij de McDonald's, werd het idee voor een draadloos...

Permanent Beta Dag

Inspiratie voor innovatie in Amersfoort
Wil jij heel veel inspiratie opdoen voor innovatie in jouw bedrijf? Zien hoe jij kunt inspelen op de nieuwste trends? Kom dan naar de vierde Permanent...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten