Tank inspiratie in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 11 juli

14 juli 2014 1 minuten

In het nieuwste MKB RadioCafé is de zomer definitief doorgebroken. Vanuit de studio’s van MKB Radio in Utrecht zenden wij weer een nieuwe reeks ondernemersverhalen uit. Of je al op vakantie bent of niet, laat een uur lang je tank volgooien met inspiratie.

In dit artikel

Als ondernemers vastzitten of met de rug tegen de muur staan, dan moeten ze naar de Talentontwikkelaar. Inez van Boxtel is dat, en ze is te gast in het programma. Ook aan de cafétafel: Just van den Bosch alias Oom Agent, over het maken van matches in de culturele sector. En we gaat het bos is met Maurits Kool van Woudschoten, het landgoed bij Zeist. Hij vertelt over het concept van duurzaam vergaderen.

Parkeren

In onze serie ‘Dare to have a dream’-dubbelportretten komt Derya Yildiz aan tafel. Zij werkt in het familiebedrijf op het gebied van autopoetsen, maar heeft daarnaast een parkeerbedrijf bij Schiphol opgezet; haar coach Jan Verkaik schuift ook aan.

Ook een app?

Het is tegenwoordig heel cool om als bedrijf een eigen app te hebben, voor op de smartphone of tablet. Maar is dat eigenlijk ingewikkeld, om zo’n app te (laten) maken? Gastheer Bram Donkers praat daarover met de maker van de nieuwe MKB Radio apps. Een gesprek over het makkelijker delen van online content. Voor MKB Radio is het luisteren via de gratis iPhone-app en Android-app in ieder geval een doorslaggevend onderdeel van het verhaal geworden.

Het RadioCafé op ondernemerszender MKB Radio wordt dagelijks uitgezonden: ‘s ochtends om 7 uur, ‘s middags om 12.00 uur en om 17.00 uur, en ‘s avonds om 21.00 uur. Schakel in via