Oui, yes, nein of toch si...

MKB Export Award: maak nu kans op een talencursus

01 december 2017 1 minuten

Wil jij zaken gaan doen in het buitenland? Dan is het onmisbaar om de taal en de cultuur goed te kennen. Mkb-ondernemers met internationale ambities opgelet: vanaf nu maak je bij deelname aan de MKB Export Award kans op een talencursus bij het taleninstituut Regina Coeli, de nonnen in Vught.

Of het nu om Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees of Spaans gaat, het is ook voor jou als mkb’er heel belangrijk om de taal te kunnen spreken en te begrijpen in het land waar je zaken gaat doen. 

Hoe spreek je bijvoorbeeld een potentiële Duitse zakenpartner precies aan? Denk je dat je goed beslagen ten ijs komt in Duitsland en dat het qua taal wel goed zit? Het taleninstituut Regina Coeli lanceerde onlangs een handige talentest, waarmee je kunt ontdekken of het nodig is om je bij te spijkeren. Binnenkort volgen ook talentesten Engels en Frans. En bij deelname aan de MKB Export Award maak je vanaf nu ook kans op een talencursus winnen van Regina Coeli, de nonnen in Vught. 

Over de MKB Export Award

De MKB Export Award is dé aanmoedigingsprijs voor mkb-ondernemers die de potentie hebben om met succes de landsgrens over te gaan. Voor de tweede editie van de wedstrijd hebben zich al bijna 100 ondernemers ingeschreven. Je kunt je nog inschrijven tot 31 oktober. Wanneer jij de honderdste deelnemer bent die zich inschrijft, zetten we je in het zonnetje. Je wordt gebeld door de redactie van MKB Servicedesk en we zullen een interview maken zodat jij jouw ondernemersverhaal kunt vertellen. Maandelijks komen maar liefst 220.000 bezoekers op de site MKB Servicedesk.

Wat kun je winnen?

De uiteindelijke winnaar krijgt 30.000 euro transporttegoed van TNT, nationale media-aandacht, een zakenpartnerscan van de Rijksoverheid en een talencursus van Regina Coeli.

Auteur

Patty Sjerps