Boeken

Marc Lammers - Yes! Een crisis

De winnaar heeft een plan, de verliezer een excuus

In de zomer van 2008 heb ik op kantoor op internet naar de finale van het nederlands Dames hockey elftal in Beijing zitten kijken. Op zo’n klein schermpje, maar wat een spanning. Iedereen was al naar huis, maar ik zou de ontknoping missen wanneer ik in de auto zou stappen naar huis.

07 januari 2010

Hondenbrokken

Boekrecensie week 25

Ik had nog nooit van Jos Burgers gehoord. Dat komt misschien omdat ik mij nog niet zo bezig hield met marketing. Boeken daarover zijn in mijn beleving vaak open deuren, herhaling van wat je al wel weet. Maar bij dit boek was dat wel even anders...

07 januari 2010

Naked Finance - David Meckin

BOEKRECENSIE VAN WEEK 13

Geef nou toe; financieel management is niet het leukste onderdeel van ondernemerschap, althans voor mij niet. Het is echter wel een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheden als ondernemer om te zorgen dat jouw ondernemersdroom ooit uitkomt. Hoe zorg je er nu voor dat je deze basisbeginselen goed snapt? Goed financieel management is van levensbelang voor je bedrijf en versterkt immers ook je positie in gesprekken bijvoorbeeld je bank.

07 januari 2010

Richard Branson - The Branson way

Leren van successen en mislukkingen

Niemand is geïnteresseerd in iets waar je slecht in bent en daarin zou je zelf ook niet geïnteresseerd moeten zijn. Gelukkig deelt Branson in dit boek openhartig zijn successen en ook zijn mislukkingen, zodat we er nog wat van kunnen leren. Wat een inspirerend boek over 40 jaar Virgin ondernemerschap, gevat in 340 bladzijden. Dit moet je als ondernemer gelezen hebben.

07 januari 2010

Getoond 51 tot en met 54 van 54 totaal, er zijn meerdere pagina's