Evenementen organiseren

Word ondernemer van de toekomst: kom naar de TNE events

Schrijf je nu gratis in

Ben jij een startende ondernemer en wil jij Nederland veroveren? Zorg dat je bij één van 'The Next Entrepreneur' events aanwezig bent en verzeker jezelf van een nog succesvollere toekomst.

23 november 2012

Voorkom dat je beursdeelname een ramp wordt

Column | Verander je mindset en creeër een win-win-situatie

Beurzen zijn voor standmedewerkers veelal een ramp. Ze moeten passanten met zoveel mogelijk zendingsdrang aanspreken en ze daarmee binnenhalen. Zelfs de meest doorgewinterde verkoper moet tijdens zo'n evenement vaak diep ademhalen om nietsvermoedende beursbezoekers te 'enthousiasmeren'.

13 september 2011

Rouvoet onder vuur over aanbestedingen

Geen tijd meer voor tijdrovende aanbestedingsprocedure

Ook minister André Rouvoet (Jeugd en Gezin) heeft bewust de regels voor aanbestedingen geschonden bij de organisatie van een evenement.

02 maart 2011

Week van de ondernemer uitverkocht!

Evenement nu al succesvol

De 2010 editie van de Week van de Ondernemer is een groot succes. Meer dan 10.000 ondernemers hebben zich ingeschreven en hiermee is het evenement volledig uitverkocht. De inschrijving is dan ook gesloten. Om toch nog wat mee te pakken worden de volgende alternatieven aangeboden.

13 april 2010

Een goed werkrooster maken voor 2010?

Hou rekening met deze vakanties, feestdagen en evenementen

Terwijl sommige medewerkers nog op de ski's staan, zullen de eerste vakantie-aanvragen voor de zomer van 2010 al binnenkomen. Met welke vakanties, feestdagen en evenementen moet je rekening houden bij het inplannen van personeel voor het komende jaar?

08 januari 2010

Dag van de ondernemer Haaglanden

Netwerk evenement voor ondernemers in Den Haag

Op 28 november 2006 vindt in de Haagse Hogeschool de Dag voor de Ondernemers in Haaglanden plaats.

16 december 2009

Subsidienieuws: begin juli nieuwe oproep Subsidieregeling BoegBeeld-module

Tijdens het jaarlijkse Point One-evenement is een nieuwe oproep aangekondigd in het kader van de Subsidieregeling BoegBeeld-module (BOEGBEELD).

16 december 2009

MKB Servicedesk pakt uit op Week van de Ondernemer!

Op 15, 16 en 17 april a.s. vindt in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs in Utrecht voor de elfde keer de Week van de Ondernemer plaats. Dit evenement, gesteund door MKB Nederland heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda van menig ondernemer en ook jij mag dit dus niet missen.

15 december 2009

De interactieve ondernemer

Ondernemers met interesse voor gebruiksvriendelijk en creatief product design

Op woensdagmiddag 10 oktober wordt het MKB evenement 'De Interactieve Ondernemer' georganiseerd door het Innovatiegerichte Onderzoeksprogramma Mens-Machine Interactie (IOP MMI), SenterNovem en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

15 december 2009

Koenders blundert met aanbesteding

Blunder Koenders slechts topje van ijsberg

Overheden lappen in 70 procent van de gevallen de eigen regels voor aanbesteding aan hun laars. De misser van minister Koenders (PvdA, Ontwikkelingssamenwerking) met het onderhands gunnen van het Schoklandevenement aan bevriende partijgenoten, is slechts het topje van de ijsberg.

15 december 2009

Getoond 31 tot en met 40 van 49 totaal, er zijn meerdere pagina's