Video's

Weekly Hangout: Online ondernemen

Ron Dukker en Willem Overbosch in gesprek over online ondernemen

In de Weekly Hangout van 26 maart heeft Willem Overbosch met ondernemer Ron Dukker het onderwerp 'online ondernemen anno 2013' besproken. Dukker is één van de ondernemers die heeft meegewerkt aan het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst' en deelt in de hangout handige tips op het gebied van online ondernemen.

04 juli 2015

Ondernemen in de zomer

Moment van reflectie

Wat doe jij deze zomer? Is er tijd om even te bezinnen? Wie neemt de leiding als ik er niet ben? Tips van ondernemers om de zomer goed door te komen: "Benut de tijd om even afstand te nemen. Klopt het nog wat we aan het doen zijn? Wat kan beter?"

15 juni 2015

Student-ondernemers maken innovatieve Cooking Clip

Jonge ondernemers met grote toekomstplannen

Acht jonge studenten van de Haagse Hogeschool ontwikkelden met hun bedrijf B-Yours een innovatief kookhulpmiddel: de Cooking Clip. Met dit product staan ze in de finale van 'Student company van het jaar 2015'. Wat drijf hun tot het ontwikkelen van dit product en wat zijn de toekomstplannen van de jonge ondernemers? Bekijk de video.

15 juni 2015

Google Hangouts: Tips voor zakelijk gebruik

Chatten en videogesprekken voeren

"Met Google Hangouts kun je veel tijd en kosten besparen als bedrijf", zegt Bas Leenders, consultant van g-company. Wat zijn Google Hangouts precies? Wat zijn de voordelen en hoe kun je het effectief inzetten binnen je bedrijf? Leenders geeft een paar handige tips.

08 juni 2015

Bring Your Own Device: voordelen en aandachtspunten

Laat personeel met eigen apparaten werken

Mogen jouw medewerkers met hun eigen laptops, tablets en smartphones werken? David Saris, directeur en accountmanager van g-company, over de mogelijkheden en aandachtspunten rond Bring Your Own Device (BYOD).

04 juni 2015

Het recht om thuis te werken: ja of nee?

De voor- en nadelen van thuiswerkend personeel

De Nederlandse regering wil met een wet komen om werknemers het recht te geven om thuis te kunnen werken. Een goede zaak of niet? We vroegen het aan ons panel van ondernemers. In deze video vertellen zij wat de voor- en nadelen zijn van thuiswerken. Werkt het wel of werkt het niet? En waar moet je op letten als ondernemer?

22 mei 2015

Vrij op Koningsdag en Bevrijdingsdag?

Vrije dagen quiz | Adviseur Harry Chün geeft antwoord

Hoe zat het nou ook alweer? Moet je je personeel verplicht vrij geven op Koningsdag (27 april), Dag van de arbeid (1 mei), Dodenherdenking (4 mei) en Bevrijdingsdag (5 mei)? Veel ondernemers worstelen hiermee. Wat zijn nu precies de regels? We spelen daarom: de vrije dagen quiz. Hoe scoren de ondernemers? Gelukkig vertelt onze adviseur, Harry Chün, hoe het precies zit.

30 april 2015

Geld op de bank of in een oude sok?

Hoe spaar jij geld voor 'later'?

Waar bewaar je nou als ondernemer je zuurverdiende geld? Is dat het slimst op de bank of toch maar in de spreekwoordelijke oude sok? In deze video vertellen verschillende ondernemers hoe ze dit aanpakken.

15 april 2015

"Hoe meer belasting hoe beter"

Wat vinden ondernemers van de inkomstenbelasting?

Voor 1 mei moet de aangifte inkomstenbelasting weer ingediend worden. Een flinke klus voor veel ondernemers. Hoe pak je dat slim aan? Een boekhouder inschakelen? In deze video geven ondernemers antwoord.

02 maart 2015

Zijn er te veel regels voor bedrijven?

Ondernemers over regeldruk

Wetten en regels zijn er om mensen en organisaties te beschermen, maar slaat onze overheid niet een beetje door? In hoeverre heb jij last van beperkende regels als ondernemer? We vroegen het aan ons panel.

24 februari 2015

Getoond 121 tot en met 130 van 505 totaal, er zijn meerdere pagina's