• Cursus Leidinggeven en motiveren

  Hanteer verschillende stijlen van leidinggeven
  Leidinggeven én motiveren is er voor zorgen dat je medewerkers hart voor de zaak hebben. Dit houdt in dat je in de praktijk naast je eigen voorkeursstijl ook andere stijlen van leidinggeven moet kunnen hanteren. Dat vraagt van de leidinggevende de nodige kennis van en inzicht in motiveren en leidinggeven.
 • Financiële basiskennis

  Inzicht in de financiën van je bedrijf
  Met deze cursus krijg je inzicht in de belangrijkste financiële gegevens van jouw eigen bedrijf. Je kunt eenvoudige financiële analyses maken en knelpunten opsporen. Je bent in staat de waarde van kengetallen te beoordelen. Je doet kennis op over zakelijke belasting en gangbare begrippen. Kortom, je wordt een betere gesprekspartner voor je accountant, bankier en adviseur.
 • Training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

  Stuur je debiteuren via de telefoon
  Een goed en verantwoord debiteurenbeheer is voor veel bedrijven belangrijker dan ooit. De telefoon is een ideaal instrument om je openstaande vorderingen te incasseren. Een sturend en tegelijkertijd klantgericht telefoongesprek vraagt specifieke communicatietechnieken. Tijdens deze training worden praktische handvatten aangereikt om je debiteurenbeheer effectief uit te voeren.
 • Workshop Facebook

  Leer een professionele zakelijke Facebook-pagina maken
  Wist je dat Facebook na Google de meest bezochte dynamische website ter wereld is? Wil jij weten hoe je jouw zakelijke Facebook-pagina inzet om op een professionele manier zichtbaar te zijn? Deze workshop zet je op het spoor van alle mogelijkheden en zakelijke toepassingen.
 • Cursus Middle management

  Praktijkcursus voor leidinggevenden en (afdelings)chefs
  De middle manager heeft in elke organisatie een belangrijke functie. Enerzijds moet hij er voor zorgen dat het uitgestippelde beleid wordt uitgevoerd. Anderzijds moet hij de belangen van zijn medewerkers behartigen. De eisen die worden gesteld, zijn dan ook niet gering. Kennis en inzicht in managementprincipes, informatie- en communicatietechnieken en leidinggeven zijn daarbij onontbeerlijk.
 • Workshop Notuleren

  Duidelijke afspraken vastleggen
  Vergaderingen worden in elk bedrijf en elke organisatie gehouden. Belangrijk is dat de essentie, de besluiten en de afspraken helder en duidelijk worden vastgelegd in notulen. Een goed leesbaar verslag maken is niet makkelijk. Het moet er goed verzorgd uitzien, niet te lang zijn en voor iedereen in begrijpelijke taal geschreven.
 • Herhalingstraining Bedrijfshulpverlening (BHV)

  Veiligheid: zorg dat je kennis up-to-date blijft
  In ieder bedrijf moet volgens de Arbowet ten minste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) beschikbaar zijn. Na de herhalingstraining BHV heeft u uw BHV-kennis en vaardigheden weer opgefrist en nieuwe actuele kennis verworven.
 • Basistraining Bedrijfshulpverlening (BHV)

  Verleen eerste hulp en voorkom risico's
  In ieder bedrijf moet volgens de Arbowet ten minste één bedrijfshulpverlener (BHV'er) beschikbaar zijn. Met deze tweedaagse training Bedrijfshulpverlening (BHV) maak je kans op het Certificaat Bedrijfshulpverlening van MKB Cursus & Training.
 • Cursus Preventiemedewerker

  Veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkvloer
  Iedere organisatie dient minimaal één preventiemedewerker in dienst te hebben. Bij minder dan 25 medewerkers mag de werkgever zelf deze rol vervullen. De preventiemedewerker is belast met alle zaken die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn binnen het bedrijf en wordt geacht op de hoogte te zijn van de regelgeving.
 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten