YouTube kanaal

Wat verandert er als ik mobiel ga werken?

Met welke veranderingen moet je rekening houden als je mobiel werken invoert binnen je bedrijf? En hoe lang duurt het voordat iedereen gewend is aan de nieuwe manier van werken?

21 januari 2013

Waarom zou ik mobiel gaan werken?

Drie ondernemers stellen zich voor en leggen uit waarom zij ervoor hebben gekozen om mobiel te gaan werken.

21 januari 2013

Hoe stuur ik mijn personeel aan als zij mobiel werken?

Hoe geef je leiding aan je personeel als iedereen flexibel werkt? Het is dan belangrijk om aan te sturen op resultaat en niet op aanwezigheid.

21 januari 2013

Heb ik die laptop nog wel nodig?

Met je smartphone in de zak en tablet-pc in de tas, denk je misschien: heb ik nog wel een laptop nodig? Ja. Martijn Aslander legt je uit waarom.

21 januari 2013

Wat heb ik aan een tablet voor zakelijk gebruik?

Volgens expert Martijn Aslander is een tablet onmisbaar om efficient te communiceren. In dit filmpje vertelt Martijn waarom een tablet ideaal is voor zakelijk gebruik.

21 januari 2013

Op Bezoek bij Loek: Afscheid

Op 9 februari neemt Loek Hermans afscheid als voorzitter van MKB-Nederland. Dat doet hij natuurlijk niet zonder jullie ondernemers nog even gedag te zeggen. Bekijk hier de laatste aflevering!

21 januari 2013

Expert over Het Nieuwe Werken

Expert Krijn Nagtzaam van Vrijwerk geeft zijn mening over de manier waarop drie ondernemers Soumia, Kees en Arjen hun werk-privé balans regelen. Wat doen ze goed en wat kan beter?

21 januari 2013

Wat zijn de kosten en baten van mobiel werken?

Hoeveel kost het om mobiel werken in te voeren en hoeveel levert het op?

21 januari 2013

Smartphone: Getting Things Done!

Hoe kun je technologie inzetten om niets meer te hoeven vergeten? Gebruik je smartphone en leg je ideeën of beloftes handig en snel vast! Martijn Aslander vertelt je er meer over.

21 januari 2013

Wat heb ik aan Twitter op mijn smartphone?

Een smartphone is ideaal om je social media op bij te houden. Martijn Aslander legt uit waarom je als ondernemer eigenlijk niet zonder Twitter kunt.

21 januari 2013

Getoond 51 tot en met 60 van 92 totaal, er zijn meerdere pagina's