Krediet

Je financiën volledig online: zo doe je dat

Tips uit het whitepaper Je financiële bedrijfsvoering online

Boekhouden kun je tegenwoordig zelf. Met handige apps op je smartphone kun je altijd en overal inzicht in je cijfers krijgen. Er zijn tal van mogelijkheden die je helpen sneller en makkelijker te ondernemen. Enkele tips en aandachtspunten op een rij om je financiën online te regelen.

19 januari 2018

Groeiende vraag naar hulp overheid bij financiering

MKB-Nederland hoopt op uitbreiding BMKB-regeling

De overheid gaat in 2012 voor het eerst grote verliezen lijden op kredietgaranties voor het midden- en kleinbedrijf. Dat komt door de groeiende vraag naar hulp vanuit de overheid bij kredietaanvragen.

21 december 2017

Kredietmogelijkheden mkb uitgebreid

Fondsen voor achtergestelde leningen en eigen vermogen

Mkb'ers hebben door de kredietcrisis vaak problemen om financiering voor uitbreidings- en investeringsplannen te krijgen. Daar komt verandering in. Minister Van der Hoeven van Economische Zaken steunt twee initiatieven voor een buffervermogenfonds.

21 december 2017

Eerste hulp bij Financiering

Hoe kom ik aan geld?

Om je bedrijf op te starten, draaiende te houden of uit te breiden heb je misschien extra geld nodig. Je kunt aankloppen bij de bank voor een krediet, maar er zijn nog meer manieren. Leer alles over financieren met het boek Eerste hulp bij Financiering.

15 december 2017

Welke bancaire kredieten zijn er?

Bij de bank kun je terecht voor veel financieringsvormen

Heb je geld nodig? Dan kun je naar een bank. Banken zijn immers nog altijd de grootste kredietverstrekkers in Nederland. Zo'n 75 procent van de ondernemers klopt eerst bij de bank aan voor financiering. Maar voor welke vormen van financiering kun je nu precies terecht bij een bank?

15 december 2017

Kleine ondernemer krijgt nog altijd moeilijk lening

Kredietverlening blijft struikelblok voor mkb

Hoewel banken de acceptatiecriteria voor grote bedrijven soepeler hebben gemaakt, hebben midden- en kleinbedrijven het nog steeds even moeilijk bij het aanvragen van krediet bij een bank.

15 december 2017

'Kredietstop voor het mkb dreigt'

Banken moeten 200 miljard euro bezuinigen

Werkgeversorganisatie VNO-NCW luidt de noodklok. Door de opgelegde bezuinigingseisen aan banken dreigt er voor kleine ondernemers in de toekomst een kredietstop.

15 december 2017

Lichte groei verstrekking bankkrediet aan ondernemers in Europa

8 miljard euro meer krediet voor bedrijven

Banken in Europa hebben in juli 2012 ondernemers meer krediet verstrekt dan de maanden ervoor. Dat blijkt uit cijfers van de Europese Centrale Bank (ECB).

15 december 2017

Problemen bij financiering ondernemers

Kleine bedrijven en jonge, snelgroeiende bedrijven in nood

Bij de financiering van ondernemers uit het mkb spelen structurele problemen. Vooral voor kleine, op Nederland gerichte bedrijven en voor jonge, snelgroeiende bedrijven is weinig krediet beschikbaar.

06 september 2017

'Crowdfunding leuker dan smeken bij bank'

Het Slijterijmeisje vindt honderdste investeerder via crowdfunding

Waarom maandenlang smeken bij een bank voor krediet, als je ook via crowdfunding aan het door jou benodigde kapitaal kunt komen? Dat is een gedachte die steeds meer ondernemers hebben, zo schrijft De Telegraaf vandaag.

06 september 2017

Getoond 61 tot en met 70 van 211 totaal, er zijn meerdere pagina's