Startkapitaal

Starters desk

"Crowdfunding om grote financiers te overtuigen"

Interview met ondernemer Bauke Bokma de Boer

Hoe kom je als starter aan geld om je innovatieve product op de markt te krijgen? Ondernemer Bauke Bokma de Boer kreeg op een slimme manier financiering voor zijn innovatieve startup. "Financiers hebben bewijs nodig."

08 september 2015

Starter van nu vindt zichzelf uniek

3e editie The Next Entrepreneur vandaag van start

De starter van nu vindt zijn product of dienst uniek. Of meent vernieuwend te zijn doordat hij een product of dienst beschikbaar maakt voor een compleet nieuwe doelgroep. Toch beamen starters nog hulp te kunnen gebruiken. Vooral bij het opstellen van plannen. Dat blijkt uit onderzoek van MKB-Nederland en Rabobank onder 2.500 starters, dat in het kader The Next Entrepreneur 2014 is uitgevoerd door Motivaction.

05 mei 2014

MKB Crowdfunding "een ware revolutie"

Donderdag 14 april 2011 werd het nieuwe platform MKBCrowdfunding.nl feestelijk gelanceerd op de Week van de Ondernemer. Bekijk de reportage.

21 januari 2013

Uitbreiding BBZ-regeling moet lokaal krediet losweken

Gemeente mag in zee met alternatieve financiers

Het kabinet gaat mensen met een uitkering nog meer stimuleren om te starten als ondernemer. Gemeenten kunnen nu ook borg staan voor kredieten van andere financiers, naast banken.

30 november 2012

Makkelijker krediet voor starters uit de bijstand

Gemeenten kunnen nu borg staan voor beginnende ondernemers

Het moet voor starters uit de bijstand makkelijker worden een lening te krijgen. Daarom besloot het kabinet dat gemeenten borg kunnen staan voor leningen van banken en andere kredietverstrekkers aan deze 'bijstandstarters'.

23 augustus 2012

"Neem geen genoegen met nee van de bank"

Interview met Peter ter Beek, starterscoach van LIFT OFF

Peter ter Beek is starterscoach van LIFT OFF. Hij helpt starters bij het succesvol opzetten van hun onderneming. Belangrijk aspect is het financiële plaatje. Hoe komt een startende ondernemer tegenwoordig aan geld?

23 augustus 2012

Getoond 11 tot en met 16 van 16 totaal, er zijn meerdere pagina's