Congres voor vrouwelijke ondernemers

Speciaal voor vrouwen met meer dan tien personeelsleden

29 november 2017

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton organiseert samen met AgentschapNL een congres voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die van elkaar willen leren en willen groeien.

In vijf stappen een bedrijf starten

Je wordt getriggerd om onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam (BNR) op een nieuwe frisse manier naar je eigen bedrijf te kijken.

Winnares van de Prix Veuve Cliquote Zakenvrouw van het jaar 2013, Heleen Dura - van Oord inspireert de deelneemsters met haar succesverhaal. Heleen is al jaren actief als onderneemster. Haar passie voor media en haar geloof in de digitale media industrie heeft zij succesvol ingezet in haar ondernemingen. Zij is mede-oprichter van DQ&A Media Group en partner bij investeringsmaatschappij Peak Capital, die zich focust op de online industrie.

Wat haal je er uit?

  • Ervaringen van zakenvrouw van het jaar 2013: Heleen Dura - van Oord

  • Interactieve sessies over strategie, marketing en financiering

  • Netwerken met collega-groeiondernemers

Interactieve sessies

Tijdens dit speciale congres, organiseren we samen met inspirerende vrouwelijke ondernemers interactieve sessies. Deze sessies zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt om door te groeien en we reiken je handvatten aan om deze groei werkelijkheid te maken. Thema’s die behandeld worden zijn:

  • Nieuwe concepten ontwikkelen

  • Business Model Canvas

  • Nieuwe vormen van financiering

Auteur

Marlou Visser