TopTrends voor Ondernemers - van trend naar toepassing

Het nieuwste boek van Willem Overbosch

26 februari 2018

In dit boek zet Willem Overbosch, oprichter van MKB Servicedesk, tien bewegingen voor je op een rij die je business de komende jaren bepalen. Daarnaast krijg je praktische handvaten om zelf met deze trends aan de slag te gaan.

Boek: Toptrends voor Ondernemers

Bekijk het boek hier.

Vooruitkijken is belangrijk voor elke ondernemer. Maar de wereld van morgen is gisteren al begonnen. Het internet speelt daarin een grote rol. Consumenten zijn constant online en verwachten 24/7 service. Hoe speel jij daarop in? In het boek komen bekende ondernemers als Richard en Lieke Lamb, Alexander Wijninga, Cor Hospes en vele anderen aan het woord over hun ervaring met dit soort ontwikkelingen. Zij delen hun grootste lessen.

Willem Overbosch geeft op deze manier heldere en bruikbare antwoorden op vragen als: hoe kun je profiteren van de kracht van online platformen en duurzame vernieuwing? Hoe laat je je bedrijf groeien zonder meer personeel aan te nemen?  En: hoe ziet ondernemen en zakendoen eruit met digital nomads? Ook laat hij zien hoe robots en bots jou kansen bieden. Een gedurfd boek, want trends zijn soms al voorbij voor een boek uitkomt. Dat vond Jelle Drijver ook, dus die dobbelde om de Toptrends met WIllem

Mooie kritieken

TopTrends voor Ondernemers verscheen 21 september, en kon meteen op positieve reacties rekenen. Niet alleen lezers zijn enthousiast, ook de vakjury van Managementboek.nl kan het boek waarderen. Toptrends voor Ondernemers staat op de longlist voor Managementboek van het jaar 2018. 

Recensies

Verwacht geen theoretische verhandelingen waar de trends vandaan komen, maar voor wie op zoek is naar een praktisch overzicht van de belangrijkste business trends is bij Willem Overbosch aan het goede adres. Van mij mag hij zich weer een jaar op zolder opsluiten!

Pieter Paul Verheggen - sinds 1989 managing partner van Motivaction en vanaf 2009 algemeen directeur. 

TopTrends voor ondernemers is een goed en prettig leesbaar boek. Met zowel een visionair beeld alsook een praktische invulling. De inzichten van de auteur zijn gemengd met opvattingen van deskundigen. Het boek inspireert, zet aan tot nadenken en geeft richting.

Ment Kuiper - directeur Customertalk.nl & hoofdredacteur van Bijgespijkerd.nl

"Willem Overbosch beschrijft de belangrijkste businesstrends van dit moment. Maar daar stopt hij gelukkig niet, want de crux is… aan de slag gaan! Met dit boek geeft hij je concrete handvatten om te werken aan de toekomst van je bedrijf."

Rens de Jong – spreker, dagvoorzitter en presentator bij BNR en RTL Z

"Ondernemen doe je nooit alleen. Dat doe je samen met je team, je leveranciers en je klanten. Willem Overbosch daagt je uit tot het zetten van een volgende stap. Blijf in beweging: daar gaat het om."

Michaël van Straalen – voorzitter MKB-Nederland

"Als 'Mr. MKB' geeft Willem Overbosch een heerlijke spoedcursus nieuwe economie, met tips over de disruptive online wereld. Hij vertaalt trends van macro naar micro. Praktisch en noodzakelijk leesvoer!'

Martijn Bos - CEO Boska Cheesewares

Bestel het boek nu.

Auteur

Pauline Veenstra

Als freelance copywriter schrijf ik voor veel verschillende ondernemersplatforms, waaronder MKBSD. Ik vind het ontzettend leuk om de verhalen van ondernemers vast te leggen, het starten van een eigen bedrijf is immers een groot avontuur! Verder houd ik ervan om complexe thema’s als financiering en belastingzaken uit te leggen op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zo hoop ik jouw leven als ondernemer net wat gemakkelijker te maken.