Europa veroveren vanuit de regio

Talkshow met Robert van Straaten, directeur DPD
Succesvol zijn vanuit de regio, binnen heel Europa. Robert van Straaten, directeur marketing en sales van pakketdienstverlener DPD vertelt in deze talkshow hoe je je bedrijf uitrolt op de Europese markt.

Samen

Het internationale succes heeft DPD zelf misschien wel te danken aan de gedeelde verantwoordelijkheid binnen het bedrijf. "Samen kom je verder", weet van Straaten. "Dat familiegevoel willen we zo goed mogelijk binnen het bedrijf laten doordringen, zodat we gemeenschappelijk tot grootse prestaties komen." DPD stimuleert dan ook individueel ondernemerschap binnen het bedrijf. "We komen samen tot een strategie."
 
Ook geeft Van Straaten tips hoe je binnen verschillende Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en Italië, succes kunt hebben met je bedrijf.

Onderneming oprichten in het Verenigd Koninkrijk

Hoe zet ik een eigen Ltd op?
Volgens recent onderzoek van de Wereldbank is het in Europa nergens zo eenvoudig om een bedrijf te starten als in het Verenigd Koninkrijk. Na dertien...

Ga je ondernemen in Duitsland? Lees onze business guide

Interviews, tips, trends en kansen voor succesvol zakendoen in Duitsland
Ondernemen in Duitsland is een goed idee. Het is dichtbij, de economie draait goed en met 82 miljoen inwoners is de afzetmarkt enorm. Lees voor je die...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten