Real-time vertaling van je buitenlandse klant

De futuristische WT2 translator
Droom jij ook wel eens over hoe het zou zijn om meer talen te kunnen verstaan? Nu is het mogelijk. Met het kickstarter project WT2 translator worden je gesprekken met je buitenlandse gesprekspartner direct vertaald. De toekomst is hier.
Meer innovatie?
Klik hier
Je vindt het op onze desk
Lees verder
Hoe het werkt? De WT2 translator bestaat uit twee oortjes en een app voor IOS en Android. Als je iemand tegenkomt die een andere taal spreekt dan jij, geef je hem een van je oortjes. De oortjes maken direct verbinding met elkaar en met de app. Wanneer je vervolgens begint te praten, zal het product automatisch een vertaling geven in het oor van je gesprekspartner. De accu van het product gaat ook nog eens lang mee. Je kunt maar liefst vijf tot zes uur praten zonder de WT2 translator te hoeven opladen.
 

Internationaal communiceren

Momenteel vertaalt de WT2 translator zes talen: Mandarijn (chinees), Engels, Frans, Duits, Japans en Spaans. Prima startpakket om een woordje over de grens mee te spreken. Nadat het product is gelanceerd, zijn de makers van plan geregeld updates te lanceren met nieuwe talen. Ze vragen hierbij hun achterban welke talen zij het liefst als eerste vertaald willen zien. Tijd dus om ze te vragen om Nederlands toe te voegen.
 

Kickstarter

Het product is nog niet volledig gefinancierd. Om het product daadwerklijk op de markt te brengen hebben de ontwikkelaars 50,000 dollar nodig. Op het moment van schrijven zitten ze op 25,653 dollar, met nog 36 dagen te gaan. De prijs gaat uiteindelijk 200 dollar worden, maar als je ze nu al steunt, kun je een leuke korting krijgen. Ga jij deze pioniers helpen om hun droom waar te maken?
Je vindt het project op deze pagina.

Dossiers

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten