Skype for Business: altijd & overal samenwerken

Alsof je in dezelfde ruimte bent
Werk is steeds minder gebonden aan een bepaalde tijd of plaats, maar mensen hebben nog steeds de behoefte om samen te werken. Met Skype for Business kun je altijd samenwerken alsof je in dezelfde ruimte bent! Kijk naar hetzelfde document, brainstorm op een whiteboard of beleg een videovergadering met het hele team.

Wat is Skype for Business?

Skype is een computerprogramma waarmee je makkelijk kunt chatten en (video)bellen. Je kunt het niet alleen installeren op je computer, maar ook op je telefoon, tablet en zelfs televisie. Hierdoor maakt het niet uit waar je bent of welk apparaat je gebruikt: je kunt altijd makkelijk communiceren met je collega’s.

Skype for Business is het platform waar medewerkers effectief kunnen werken en communiceren. Het is een online werkplek waarmee je zowel alleen als met anderen makkelijk en effectief kan samenwerken - het biedt eigenlijk alle functionaliteiten die je ook op kantoor vindt. Van vergaderruimte tot whiteboard en van samen naar een scherm kijken tot live overleggen.

Wat kun je met Skype for Business?

Met Skype for Business kun je meer dan chatten en (video)bellen. Het is een totaaloplossing voor bedrijven. Dus alles wat je normaal op kantoor kunt doen, is geïntegreerd in dit platform. Zo kun je met Skype for Business:

  • Zien of iemand online is en of hij beschikbaar is voor een meeting, vraag of presentatie, net zo makkelijk als dat je iemand achter zijn bureau ziet zitten.
  • Gratis online vergaderen met groepen tot 10 personen in een afgesloten online vergaderruimte.
  • Een team, collega of manager easy-breezy uitnodigen voor een vergadering
  • Vanaf elk apparaat werken. Werk vanaf een PC, Mac, iPhone, iPad of Android-apparaat, waar en wanneer het jou en je collega’s uitkomt.
  • Deel je scherm en bestanden makkelijk met anderen en werk samen verder.
  • Opper nieuwe ideeën tijdens vergaderingen door middel van chatberichten die je makkelijk kunt terugvinden en nalezen.
  • Upload Powerpoints uploaden en presenteer deze met annotaties, markeringen en laseraanwijzingen - alsof je zelf voor het scherm staat.
  • Bedenk, teken of wijzig samen concepten en ideeën met de whiteboardfunctie.

Mensen maken bedrijven en moeten op dagelijkse basis makkelijk met elkaar kunnen communiceren. Met Skype for Business maakt het niet uit waar of op welk apparaat mensen werken. Met dit platform kunnen mensen tijd- en plaatsonafhankelijk samenwerken. 

Skype voor Business is een communicatieoplossing, die je makkelijk kunt op- of afschalen wanneer en hoe het jou uitkomt. Het beheer ervan hoef je ook niet zelf te doen, partijen als KPN kunnen dit helemaal uit handen nemen.


Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten