Weten waar jouw zakelijke kansen liggen?

Kansen liggen direct buiten onze grenzen | 28 september 2010

28 augustus 2012

Is Nederland te klein voor je of wil je gewoon meer te weten komen over zakelijke kansen die net over de grens liggen? In een middag leer je tijdens dit event meer over zakendoen met België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Op dinsdag 28 september spreken verschillende experts over de belangrijkste aspecten van het zakendoen met deze vier landen. Het evenement wordt georganiseerd door ABN Amro in samenwerking met de internationale netwerkorganisaties Fenedex, MKB-Nederland, Agentschap NL en NCH. 

Programma

Het evenement begint om 14:30 en eindigt met een borrel rond 18:00. De middag begint met vijf toespraken, waaronder een praktijkcase van een internationaal opererende ondernemer. Ook Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland, is een van de sprekers. Na de speeches is het mogelijk om aan twee 'rondetafels' deel te nemen. Elke rondetafel behandelt een land. Deze middag kun je dus meer leren over je kansen in twee van de vier landen. 

Interesse?

Wil jij weten waar jouw kansen in het buitenland liggen? Schrijf je dan nu hier in voor 'Kansen liggen direct  buiten onze grenzen'