Welke ondernemerskansen biedt Azië?

Doe mee aan de Azië Challenge van 3 tot en met 5 april

03 juli 2013

Azië: een continent waar de economie nog steeds groeit en de welvaart stijgt. Onderzoek tijdens de Azië Challenge welke ondernemerskansen landen als China, Japan, Thailand en Vietnam bieden.

Op het event van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie kun je in gesprek gaan met vertegenwoordigers van Nederlandse ambassades uit Aziatische landen, landenexperts van Agentschap NL en experts van de Kamers van Koophandel. Daardoor krijg je een beeld van de kansen die de Aziatische markt jouw onderneming biedt.

Netwerken in het buitenland 

De Azië Challenge geeft je een beeld van het totaalaanbod van de diensverlening in Azië, wat van pas komt als je wil zakendoen in dit continent. Het buitenlandnetwerk dat op deze dag aanwezig is, helpt je met je marktentree en je zoektocht naar zakenpartners.

Aanmelden

Interesse? Deelname kost 75 euro per persoon. Voor meer informatie over de locatie en het tijdstip, kun je contact opnemen met de NL EVD Internationaal, via 088 602 83 99 of evenementen@info.agentschapnl.nl. 

Boek: Hoe onderneem ik internationaal?

Meer weten over internationaal ondernemen? Lees het boek Eerste hulp bij Internationaal ondernemen. Hierin krijg je antwoord op vragen als: Waar liggen ondernemerskansen, waar bevinden zich de meeste concurrenten en hoe zit het met wet- en regelgeving, logistiek en btw? 

Bron: AgentschapNL Het ‘welbekende’ Agentschap NL is per 1 januari 2014 met de Dienst Regelingen (DR) een samenwerking aangegaan. Wat dienstverlening betreft wijzigt er niet veel, alleen moet u nu bij een ander loket aankloppen, namelijk bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).