Adjiedj Bakas over trends in webinar Duitsland

Kijken? Meld je aan via MijnMKB

11 april 2018

In dit webinar ben je in een uur tijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in Duitsland. Inspirerende ondernemers Adjiedj Bakas, Jos van Mil, Ton Kemperink en Philip Hess vertellen hun verhaal over zakendoen in Duitsland.

"Als Duitsland ziek is, hoest Nederland", hoor je wel eens. Duitsland is onze belangrijkste handelspartner. De economie in Duitsland doet het op dit moment beter dan de Nederlandse. Zorg dat je hiervan profiteert en overweeg ondernemen in Duitsland. Hoe je dat aanpakt, hoor je in het webinar van mede-ondernemers die de stap al met succes hebben gezet.

Klik hier om om 12.00 uur mee te kijken!

  • Trendwatcher Adjiedj Bakas richt zich sinds 2012 ook op de Duitse markt voor zijn lezingen en boeken. Binnenkort komt zijn eerste Duitstalige boek uit. 

  • Jos van Mil is directeur van Greenco, bekend van de snoeptomaatjes. Zij exporteren elke week tien miljoen tomaatjes naar Duitsland. Van Mil was bovendien mee op de handelsmissie naar zuid-Duitsland. 

  • Ton Kemperink is voor metaalbedrijf Bons en Evers mede verantwoordelijk voor de Duitse activiteiten. Het bedrijf is toeleverancier voor verschillende industrieën, zoals de autofabrieken.

  • De tweede winnaar van de MKB Export Award is Philip Hess van Senz Umbrellas! Hun stormvaste paraplu is een groot succes in binnen- en buitenland en hij vertelt hierover in het webinar

Kijk en discussieer

Tijdens dit webinar, dat op 18 juni tussen 12.00 en 13.00 uur wordt uitgezonden, kun je actief vragen stellen aan experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van ondernemen in Duitsland. Stel je vragen in de chat of gebruik  op Twitter de hashtag #vnm

Meld je aan en kijk mee!

Aanmelden met wachtwoord 

Heb je je ingeschreven voor het webinar, dan krijg je kort van tevoren je per mail inloggegevens en de link naar het webinar. Klik vanaf 11:55 uur op deze link en vink aan "Deelnemen met uw aanmelding en wachtwoord" en vul de toegestuurde gegevens in.

Klik vervolgens op 'Ruimte betreden'. Binnen enkele seconden word je toegelaten tot het webinar.

Heb je geen inloggegevens? Selecteer dan "ruimte betreden als gast". Je kunt dan ook meekijken en meechatten.

Hoe werkt het webinar?

1. Na inloggen kom je in een online omgeving terecht waarin het webinar plaatsvindt.

2. In het Chatvenster (Vragen en antwoorden) kun je live jouw vragen stellen aan de gastsprekers.

3. Wacht totdat het webinar begint.

4. Stel jouw vragen aan de gastsprekers!

Auteur

Marlou Visser