Van Knetterzeep tot handelsmissie Bangladesh

Ondernemersverhalen krijgen ruimte in het RadioCafé

03 maart 2020

In een nagelnieuwe episode van het MKB RadioCafé is de stamtafel deze week tot de laatste kruk gevuld met gasten die hun ondernemersverhaal kwijt moeten. Gastheer Bram Donkers ontvangt bijzondere personages met prikkelende ervaringen, plannen en ambities.

Dit RadioCafé begint met een nieuwe aflevering in de interviewserie Dare to Have a Dream: ondernemer Ismael Lyousoufi van het bijna-bedrijf Simbify is met Marjolein Groenendijk van KPN een coachingsrelatie aangegaan. Wat kan zij bijdragen aan zijn verhaal over big data in de medische sector?

Alles met kaas

Martijn Bos komt langs om alle luisteraars te inspireren. Hij verkoopt onder het merk Boska wereldwijd alles wat met kaas heeft te maken en doet dat op een karakteristieke, enthousiasmerende manier. Say cheese!

Ondernemersdag

Maurits Kool was al eens eerder te gast in de show. Toen nog als loonslaaf, maar Maurits maakte onlangs de sprong naar het ondernemerschap: hij gaat zelfstandig in de sales en de networking. En hij kondigt meteen de volgende editie van de Utrechtse Ondernemersdag aan…

Scheidingsapp

De komende weken besteedt het MKB RadioCafé aandacht aan nieuwe ondernemingen die deelnemen aan de Mobiles for Good Challenge. Deze jaarlijkse wedstrijd richt zich op sociaal ondernemers met een innovatief idee om maatschappelijke problemen in Nederland aan te pakken met mobiele toepassingen. Bart de Lege ontwikkelde met zijn team de Heppee-app, voor het in betere banen leiden van (v)echtscheidingen.

Knetterzeep

Gerrit Miedema van Dr. Ten en is meegeweest op handelsmissie naar Bangladesh en heeft mooie verhalen en nuttige adviezen mee teruggenomen. En Tessa Tippersma zag een ondernemingsplan te vondeling liggen en sprong in het diepe met Knetterzeep.

Auteur

Bram Donkers