Buitenland

Urenregistratie in 2020, haal meer uit je tijd

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen voor je onderneming. Nieuwe kansen om het nog beter te doen dan vorig jaar, nieuwe kansen om meer uit je tijd te halen en meer te bereiken. Zet je beste been voor en begin het jaar goed door te werken aan nieuwe manieren om je bedrijfsvoering te verbeteren. Een van de beste manieren om dit te doen is door je urenregistratie op orde te krijgen. Essentieel als je werkzaamheden wilt beoordelen op efficiëntie en effectiviteit.

14 februari 2020

Zakentrip naar Canada? Vergeet je eTA niet!

Reis jij binnenkort naar Canada? Of staat één van je medewerkers op punt van vertrek? Dan is het tijd om een eTA aan te vragen. Een electronic Travel Authorization geeft toestemming Canada in te reizen en is noodzakelijk voor zowel toeristische trips als zakelijk bezoek. Aanvragen gaat gelukkig gemakkelijk en maakt een visumaanvraag overbodig.

05 november 2019

Hoe houd ik overzicht op mijn financiën?

Zo weet jij altijd hoe je onderneming ervoor staat

Een goede administratie is de sleutel tot een financieel overzichtelijke onderneming. Maar het compleet uitbesteden is voor de kleine ondernemer vaak te duur. En het zelf regelen te arbeidsintensief of te moeilijk. Online boekhoudprogramma’s zijn voor deze ondernemers de gulden middenweg.

05 november 2019

Zo maak je slim gebruik van arbeidsmobiliteit

Werknemers wisselen steeds vaker van baan; het aantal mensen dat van werkgever verandert is de afgelopen tien jaar nog niet zo hoog geweest. De werkloosheid is zeer laag (3,4% in februari 2019) en er is een recordaantal nieuwe vacatures. Werknemers die actief op zoek zijn naar een andere baan hebben een grote keuze bij het maken van een overstap. Ruim een derde van hen zoekt een vergelijkbare functie bij een ander bedrijf en één op de drie zoekt een andere functie bij een ander bedrijf.

02 augustus 2019

Vijf tips: samenwerken met bol.com voor meer omzet

Heb je al een webwinkel? Dan weet je dat er veel mogelijkheden zijn waarop jij jouw producten onder aandacht kunt brengen: social media, een AdWords-campagne, je SEO verbeteren en meer. Maar wat als dat niet het gewenste resultaat brengt? Dan kun je overwegen een extra online winkel te openen.

02 augustus 2019

Succesvol zoeken naar de onvindbare

Door de krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar goed personeel groter dan deze in de afgelopen tien jaar was. Dat betekent dat op een vacature minder reacties kunnen komen dan voorheen en dathet moeilijker wordt om de juiste kandidaat te vinden. Daardoor is het voor veel bedrijven de moeite waard om op zoek te gaan naar latent werkzoekenden.

15 april 2019