Internationaal ondernemen desk

Praktische informatie over internationaal zakendoen
newdutchwave.jpg

Internationaal ondernemen? RVO geeft 50% korting op SXSW

Presenteer jezelf op de het New Dutch Wave podium
SXSW is een uniek festival dat op succesvolle wijze tech, innovatie, creatie en muziek samenbrengt. Op ruim honderd podia treden meer dan 2000 artiesten op uit meer dan vijftig landen. Voor de 2019 editie zijn sprekers en artiesten zoals o.a. Wyclef Jean, Joseph Lubin, Zoe Saldana, Maria Shriver en Jeff Zucker aangekondigd.
International package.jpg

Zakendoen in Australië: waarom en hoe?

vanwege de inhaalslag, de mogelijkheden of de fijne mensen?
Zakendoen in Australië. Wij snappen wel waarom veel ondernemers eraan beginnen of erover nadenken: een hoogopgeleide en diverse beroepsbevolking, een veilig en goed geregelde zakelijke wereld en veel onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden.
indialarge.gif

Tips & trics over zakendoen in India

Wees niet te direct en wiebel met je hoofd.
India is na China de grootste opkomende markt. Een interessante mogelijkheid om jouw business uit te breiden dus. India is echter niet het makkelijkste land om succesvol zaken te doen, maar met een goede voorbereiding kun je er voet aan de grond krijgen.
11_blog.jpg

Zelfverzekerd een Engels gesprek voeren aan de telefoon

Zonder paniek door in het Engels
Ken je dat paniekerige gevoel wat je overvalt als blijkt dat degene aan de andere kant van de lijn geen Nederlands spreekt en je dus in het Engels verder moet? Je bent niet alleen. Best onhandig als het om een serieuze zakelijke partner gaat. Daarom vandaag 2 handreikingen die je helpen in deze situatie.
10_blog.jpg

Zo leid je een Engelse vergadering

Succesvol vergaderen in het Engels
Je kunt binnen een bedrijf niet zonder overleg. Of je dit nou vergaderen, een scrum-meeting of anders noemt: ontkomen kun je er niet aan. En als je met internationale partners samenwerkt moet je dat ook in het Engels kunnen. Daarom hier meer over succesvol vergaderen in het Engels.
MKB-nietvergeten-zakenreis-amerika.jpg

3 x niet vergeten op zakenreis naar Amerika

Anders kom je het land niet in
Amerika: land of the brave, home of the free. Een van de beste bestemmingen voor een inspirerende zakenreis. Heb jij er een gepland? Dan zijn dit 3 dingen die je niet mag vergeten voor of tijdens je reis!
MKB-diplomatieke-houding-Engels.jpg

Hoe neem ik een diplomatieke houding aan in het Engels?

Omdat niet iedereen fan is van Nederlandse directheid
Nederlanders zijn direct, eerlijk en open. In onze cultuur is dat iets goeds. Met andere culturen kan het botsen, onder andere met culturen waar ze Engels spreken. Daarom meer over hoe jij een diplomatieke houding kunt aannemen, terwijl je Engels spreekt.
Hoe houd je een elevator pitch in het Engels.jpg

Hoe houd je een elevetor pitch in het Engels?

5 tips voor een professionele pitch
Werk jij op internationaal gebied? Dan is het een must om een goede elevator pitch klaar te hebben liggen. Je moet er niet aan denken om tijdens een vlucht toevallig naast je ideale klant te zitten en dan naar je woorden te moeten zoeken? Om alle kansen die zich voordoen optimaal te benutten geven wij je 5 tips om een goede elevator pitch te schrijven.
MKB-Op-zakenreis-naar-Turkije.jpg

Op zakenreis naar Turkije: welk visum heb je nodig?

Ga sneller de grens over met een e-visum
Ga je binnenkort op zakenreis of vakantie naar Turkije? Goed nieuws, je hoeft na aankomst niet meer in de rij te staan voor een visum. Je kunt dit namelijk snel en makkelijk via internet aanvragen. Je ontvangt je visum dan vaak al dezelfde dag!
MKB-op-zakenreis-naar-canada.jpg

Op zakenreis naar Canada: welk visum heb je nodig?

Visum of eTA?
Canada: het land van de uitbundige steden en adembenemende natuur, gecombineerd tot een smeltkroes van indrukken en culturen. In steden als Montréal, Québec City, Toronto en Vancouver liggen wortels van eerdere Europeanen. Kortom: een inspirerend land om te bezoeken voor een zakenreis. Weet jij welk visum je nodig hebt?
Getoond 1 tot 10 van 311
Er zijn meerdere pagina's.

Meestgelezen in Internationaal ondernemen desk

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten